Kim Jong Unas į Singapūrą atsigabeno ir nuosavą tualetą - kodėl Šiaurės Korėjos lyderis visada taip daro?  ()

Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong-unas jau atvyko į Singapūrą, kur vyks istorinis jo ir JAV prezidento Donaldo Trumpo susitikimas. „Buisiness Insider“ skelbia, kad drauge su visa palyda, Kim Jong-unas su savimi atsigabeno ir asmeninius tualetus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vakarų spauda jau kurį laiką rašė apie išskirtinius šalies lyderio asmeninės higienos poreikius. Vardijama, kad į užsienio vizitus Kim Jong-unas atsiveža net keletą tualetų, vienas jų įtaisytas prabangiame prezidento „Mercedes“ automobilyje.

„Būtų nesuvokiama, jei didysis lyderis naudotųsi bendrais tualetais tik todėl, kad jis keliauja“, – Pietų Korėjos portalui „Daily NK“ sakė neįvardintas šaltinis.

Tačiau kodėl Kim Jong-unui reikalingi net keli kilnojamieji tualetai? Leidinys „The Chosun Ilbo“ skelbia, kad šie tualetai nebūna prijungiami prie kanalizacijos ar tuštinami, todėl reikalinga alternatyva perpildymo atveju. Klausite, kodėl jie negali būti tuštinami? Ir tam, žinoma, yra atsakymas. Šiaurės Korėjos lyderio sveikatos būklė yra valstybinė paslaptis, o išmatos gali ją išduoti.

„Lyderio išmatose yra informacijos apie jo sveikatą, todėl jos negali būti paliktos užsienio valstybėje“, – detalizavo buvęs Kim Jong-uno apsaugos būrio karininkas Lee Yun-keolas, iš gimtosios šalies pabėgęs dar 2005-aisiais.

Vyras patikino „Washington Post“, kad Kim Jong-uno šlapimas ir fekalijos yra periodiškai tiriami. Tikrinama, ar nėra ligų ar kitų negalavimų simptomų, todėl korėjiečiai išmatas vertina kaip informacijos šaltinį, o nešiojamuosius tualetus kaip būtiną atributą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(9)
(3)
(6)

Komentarai ()

Susijusios žymos: