Tokių piršlybų pasaulyje dar nebuvo: jau greitai bus galima pasipiršti mylimajai, skrendant aplink mėnulį, bet kaina ne kiekvienam  (2)

Jau 2022 metais bus galima pasipiršti savo mylimajai, skrendant aplink mėnulį ir skambant Franko Sinatros melodijai „Fly Me to the Moon“ (liet. „Nuskraidink mane į Mėnulį). Kosminis skrydis truks savaitę ir du įsimylėjėliai galės keliauti vieni, nes jie skris nepriklausomoje kosminėje kapsulėje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Agentūra ApoteoSurprise – tai ekstravagantiškų piršlybų organizatorė, kuri siūlo naują paslaugą už 125 milijonus eurų. Ji 21 amžiaus princams suteiks galimybę prašyti savo mylimosios rankos, skrendant aplink mėnulį. Posakis, kad dėl meilės galima ir mėnulį pasiekti, taps realybe. Agentūros iš Paryžiaus tikslas sukurti neįtikėtiną ir patį nuostabiausią pasipiršimo scenarijų, kokio dar nebuvo per 13,8 milijardus metų.

Nuo 2022 metų kovo mėnesio kiekvienas pasiturintis įsimylėjėlis galės užsisakyti šią paslaugą internetiniame puslapyje www.proposeinparis.com ir po penkių mėnesių galės dalyvauti pasirengimo programoje:

- Dvylikos savaičių trukmės fizinio pasiruošimo treniruočių ir techninės stažuotės lankymas.

- Skrydžio dieną pakilimas numatytas iš Kenedžio vardo erdvėlaivių paleidimo centro Kanaveralo kyšulyje (Floridoje).

- Kai atsiras pirmieji nesvarumo pojūčiai dviejų kosmoso turistų ausinėse skambės Ričardo Štrauso Simfoninė poema „Štai taip kalbėjo Zaratustra“.

- Po trijų dienų kelionės, patekus į mėnulio orbitą, prasidės skrydis virš pelenų spalvos planetos tik 200/300 kilometrų aukštyje.

- Ryšis su žeme bus nutraukiamas trisdešimčiai minučių tuomet, kai kapsulė skris virš mėnulio nematomos pusės.

- Skrydžio orbita pusiaukelėje bus girdėti Franko Sinatros daina „Fly Me to the Moon“. Tuomet jaunikis galės pasipiršti (sužadėtuvių žiedas bus paslėptas kosmonauto skafandre), toli nuo betkokios gyvybės formos.

Nuostabiai atrodys pasirodanti žemė, kuri išlys iš už mėnulio kraterių ir prasidės beveik keturių dienų kelionė atgal: grįžimas iš kosmoso, patekimas į atmosferą ir galiausiai pats nusileidimas.

Kapsulės trajektorija bus tokia pat, kaip ir 1968 metais skridusios ir mitais apipintos misijos Apollo 8 trajektorija. Kapsulėje, kuri galės išvystyti 38.000 km/val greitį, bus įtaisytos aštuonios kameros, kurios įamžins istorinį skrydį į kosmosą ir meilės pergalę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(5)
(-3)

Komentarai (2)