Skaitytojos požiūris. Kai Žemė tampa plokščia ir atsistoja piestu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

PCP 2018-07-28 13:26
Po pirmo trigubo šauktuko neskaičiau. bet šiaip, jeigu šviesa gali būti ir banga ir dalelė, tai žemė gali būti ir plokščia ir apvali.
agentxio 2018-07-28 13:35
tos poliarines naktys vyksta todel ,kad tuo metu sumazeja saules sukimosi spindulys,kadangi tikrasis saules dydis tik keli simtai metru ,tai tam objektui biski pakilus arba nusileidus ir gaunasi tos polerines naktys
mobilunkas 2018-07-28 16:40
jei gyveni niekur nekeliaudams tai aisku kad zeme plokscia. Labai didelio rutulio labai mazas plotas yra praktiskai plokscias. Cia gi eilines Euklido geometrijos irodymai tuo grindziami. Pvz kaip apskaiciuot apskritimo plota- istiesi apskritima ji paversdamas i daug trikampiuku ir skaiciuoji, ir nesvarbu kad lanko trikampiu paverst negalima vistiek gaunasi gerai
qriuqriu 2018-07-28 19:30
hmm ta zmogu tempciau pas psichologa, nes panasu kad matricoj gyvena
SaMaras 2018-07-29 10:07
„Rūšis: Standartinė publikacija“ Čia naują straipsnių rašytoją radote? Panašu, kad prieš tai supermamytėse forume sėdejo ir iškarto žurlalizde patapo..
pureass 2018-07-29 16:45
Pradedu visiškai nusivilti Tech.lt Iš pradžių kinu puslapių reklamos pastovios. Dabar kažkokia šmara nesąmones kledzia ir taip ir nieko nepasako.... Susiimkit technologijos.lt
kionig 2018-07-29 20:59
Na gerai, kaimynele, negaliu iš pirmo straipsnio apsipręsti, bet koks antrasis straipsnis prieš plokščiažemininkus? P.S. Žinai, šiandien, beperkant bulves turgelyje, kaip tikram Lietuvos kaimiečiui, užteko išgirsti dviejų, šalia stovinčių, pardavėjų prie savo prekystalių: 1-oji: žinai rūbai turi kažkokią energiją.. 2-oji: aha, turi, vieni juos užsideda su kitų žmonių įsigėrusia energija .. Na ir nebespėjau išklausyti, mat skubėjau, nors mielu noru būčiau išklausęs ir visą pokalbį.. Taip ir su plokščiažemininkais. Jie turi egzistuoti, nes taip yra pasaulyje ir Visatoje. Plg. P.S.S. Sėkmės, kaimynėl, su antrąja esė apie apvalią Žemę.
Monochamus 2018-07-30 21:55
Ech, pažįstamas jausmas... Irgi ilgą laiką galvojau kas per ##ai gali būti tokie žmonės ir visaip niekinau, bet atsitiktinai sužinojau, kad vienas pažįstamas toks. Jausmas, lyg būčiau sužinojęs, kad jis dar ir koks pedofilas ar pan... Geras pastebėjimas, kad tokiems žmonėms normalūs argumentai neveikia. Beviltiška aiškinti apie fiziką ar pan. Jei jau tiki tokia nesąmone, vadinasi su logika tikrai nedraugauja Be to dažniausiai tokie žmonės patys nemąsto (obvious) o atkartoja internetuose perskaitytą "FAQ", kur konspiracininkai suruošė atsakymus į daugumą "apvaliažemininkų" klausimų. Pavyzdžiui čia: https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=7PQEdkpfo7Q Ir vienodai, kad dauguma tų "atsakymų" yra klaidingi moksliškai, plokščiažemininkai juk nemąsto. Esmė, kad yra atsakymas ir to užtenka "užlopyti" abejonėm.
Monochamus 2018-07-30 22:07
Tikra tiesa... Manau mokyklos problema labiau ta, kad dėmėsys skiriamas į tai, kad vaikai išmoktų, bet mažai dėmesio į tai, iš kur tos žinios. Ir, nieko tada stebėtino, kad baigęs mokyklą kur 12 metų kalė "išmok tą, išmok aną, yra taip, yra dar ir taip" susiduria su alternatyvia nuomone. Kad viskas yra ne taip, kaip mokė mokykloje, o daug fainiau/sensacingiau (ir, svarbiausia, paprasčiau) Tai aišku, kad žmogus pasirenka tikėti sau mielesne teorija. Mano nuomone reikėtų daug labiau padirbėti su eksperimentais, daugiau pamokyti apie mokslinį metodą. Kad mokslas tai ne "dar viena nuomonė", o sumautas faktas! Mokslas grįstas įrodymais, kurie gauti darant eksperimentus, bei tuos eksperimentus kartojant kitiems nepriklausomiems mokslininkams. Kad kiekvieną teiginį galima pagrįsti, kad galima įsitiklinti net pačiam jei tik turi sąlygasdaryti eksperimentus. Ir, jei tik įmanoma, pademonstruoti tą prieš moksleivių akis. Jau daug geriau sumažinti informacijos kiekį, bet pateikti tą informaciją kokybiškai. Ir, be abejo, reikėtų tikrai užkabinti tą temą, kad nereiketų viskuo tikėti. Net ir moksline informaciją vertinti kritiškai.
Kirtiklis 2018-08-02 12:50
Tai mokykloje nemoko, bet universitete kitas reikalas, ir be mokslinio metodo toki e bajeriai nepraeina. Mokykloje galėtų būti nors šiek tiek to metodo.
sub 2018-08-02 13:46
Šiek tiek pažiūrėjau video įdomumo dėlei. Pirmas teiginys apie vandenį. WTF. Jei žemė būtų plokščia, tai visas vanduo iš aukštesnių vietų subėgtų į ežerus/jūras/vandenynus. Bet kadangi žemė nėra plokščia, o dar ir sukasi, tai vanduo cirkuliuoja ir visą laiką teka, niekada nesustoja.
SLAPTA INFORMACIJA 2018-08-14 18:00
https://www.naujojipasauliotvarka2018.com/