Turbūt kvailiausias būdas netekti darbo - apsaugos darbuotojas atleistas už oro gadinimo vaizdo įrašus internete (Video)  ()

Vienos Floridos ligoninės apsaugos darbuotojas, išgarsėjęs dėl to, kad darbo vietoje gadino orą, tai įamžindavo vaizdo įrašuose ir jais dalydavosi socialinio tinklo paskyroje, jau turi ieškotis naujo darbo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dougas, instagrame kitiems žinomas kaip Paulas Flartas, portalui Theblast.com pasakojo, kad žinią apie prarastą darbą jam automobilių stovėjimo aikštelėje pranešė pats darbdavys. Pasirodo, kad pastarojo sūnus aptiko vieną iš Dougo vaizdo įrašų ir apie tai informavo savo tėtį.

Dėl neįtikėtinos priežasties išgarsėjęs Dougas aiškino, kad viskas prasidėjo vieną nuobodžią darbo dieną. Netyčia pagadinęs orą Dougas nustebo dėl kambario akustikos. Tai ir paskatino jį tęsti, ką pradėjo. Parodęs vaizdo įrašus draugams, jis sulaukė paraginimo susikurti instagramo paskyrą ir ten demonstruoti savo „pasiekimus“. Daugiau nei šešis mėnesius Dougas filmavo save darbo vietoje gadinantį orą ir niekada nebuvo įkliuvęs.

Vienas iš Paulo Flarto vaizdo įrašų

31-erių vyras prisipažino, kad kurį laiką jam buvo kilę problemų su dujų stoka, tačiau pasidomėjęs, kas organizme sukelia dujų kaupimąsi, pradėjęs vartoti daugiau skaidulų turinčių maisto produktų, šparagų, pupelių ir dribsnių, jis susigrąžino savo „talentą“. Beje, Dougas pabrėžė, kad iš jo organizmo pašalintos dujos niekada nesmirdėjo.

Ką dabar veiks Dougas? Neseniai savo vaizdo įrašus perkėlęs į „YouTube“ platformą, vyras planuoja užkariauti humoro pasaulį. Jis taip pat žadėjo ir toliau tęsti tai, dėl ko išgarsėjo, kadangi jo dujos „praturtina žmonių gyvenimus ir suteikia jiems džiaugsmo“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()