Serijinių žudikų dukra papasakojo, ką patyrė vaikystėje - prisimena, kaip mama puolė ją peiliu (Video)  ()

Fredo ir Rose Westų dukters Mae (46) ir jos brolių bei seserų vaikystė buvo išties sudėtinga. Ne, jie nebuvo vargšai. Viskas dėl žiauraus tėvų „pomėgio“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1994-aisiais Anglijos laikraščiai mirgėjo nuo pranešimų apie serijinius žudikus Fredą ir Rose. Jie buvo apkaltinti tuzino žmonių nužudymu, tarp jų – ir savo dukters Heather.

Psichologinį ir fizinį smurtą patyrusi Mae visus išgyvenimus sudėjo į knygą. Ji atskleidė, kada sužinojo šiurpią tiesą apie dingusia laikytą seserį. 

„Giliai širdyje žinojau, kad tai buvo Heather. Niekas neatrodė tikra, negalėjau net verkti. Tiesiog sėdėjau ant sofos šalia mamos, kuri visą laiką tylėjo, lyg pati nesuprastų, kas vyksta. Policijos pareigūnai ne tik rado mano dingusia laikytą seserį, jie atkasė dar dešimties moterų ir vieno vaiko kūnus. Aukos – buvę nuomininkai, moterys, kurias tėtis nusižiūrėdavo gatvėje, taip pat jo buvusi žmona ir viena iš dukrų“, – rašė Mae. Žiaurus nusikaltimas buvo išaiškintas tada, kai pareigūnai kieme už šeimos namo aptiko kaulus.

Moteris taip pat pridūrė, kad jos tėvai leisdavo jai rengtis aukų drabužiais. „Buvau maždaug aštuonerių, mudvi su Heather aptikome spintelę, pilną moteriškų drabužių ir batų. Sesuo ir aš mėgdavome persirenginėti, matuotis įvairiausias sukneles, o ir mama tam neprieštaravo. Tik vėliau supratau, kad tai – jaunų moterų, kurios buvo nužudytos mūsų namuose, drabužiai.“

Trumpas dokumentinis filmas apie Fredą ir Rose Westus

Tačiau tai dar ne visi siaubai, kuriuose teko patirti Mae. Savo knygoje ji pasakojo apie pakitusią mamos asmenybę. Kai 1977-aisiais gimė jos ketvirtasis vaikas Tara, pasakojo Mae, Rose ėmė smurtauti.

„Buvau paauglė ir galbūt pasakiau kažką, kas ją įsiutino. Nespėjau nė mirktelėti, kai ji, rankose laikydama didžiulį peilį, bėgo link manęs sakydama: „Manai, kad jo nepanaudosiu?“ Po to ji tuo pačiu peiliu ėmė draskyti mano krūtinę, iš pradžių sugadindama drabužius, o vėliau paliesdama ir mano odą. Drebėjau iš baimės, galvojau, kad tikrai mirsiu“, – tęsė ji.

Tačiau vieną iš žiauriausių savo akimis matytų įvykių Mae įvardija jos mažojo broliuko Steve‘o smaugimą. Moters mama suėmė savo sūnų už kaklo ir ėmė jį stipriai spausti. Tuo metu, pasak Mae, Steve‘ui buvo 6–7 metai. Ji labai bijojo netekti savo brolio.

„Tai Rose mus nuolatos gąsdindavo. Tai ji buvo šeimos galva ir viskam vadovavo“, – prisiminė Mae. Moteriai taip pat buvo meluojama apie tai, kur iš tikrųjų yra jos sesuo Heather. Rose ir Fredas tvirtino, kad sesuo įsidarbino valytoja vienoje stovykloje, jie netgi apsimetinėjo su ja kalbantys telefonu.

„Bėgo savaitės, mėnesiai. Galiausiai pasakėme tėčiui, kad apie sesers dingimą pranešime policijai. Jo veido mina iškart pasikeitė ir jis įsakė nieko nedaryti. Jei nepaklusime jam, turėsime didelių nemalonumų. Taip visa tai ir palikome. Laikas bėgo, o sesers vardas namuose buvo girdimas vis rečiau ir rečiau“, – pasakojo Mae.

Fredas ir Rose Westai nuo 1980-ųjų iki 1994-ųjų buvo apkaltinti įvykdę daugiau kaip tuziną žmogžudysčių. 1995-aisiais juodu sužinojo savo bausmę – laisvės atėmimas iki gyvos galvos. Fredas dar tais pačiais metais, tik jau būdamas už grotų, atėmė sau gyvybę, o jo žmona Rose vis dar kali žinodama, kad niekada neišeis į laisvę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()