Šiaurės Korėja ir jos akordeonai: šią dainą jau peržiūrėjo daugiau nei 2,6 milijonus kartų - kodėl šis instrumentas toks populiarus komunistinėje valstybėje? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2019-05-09 18:57
Įdomu atlikėjai ir tos grupės vadovas dar gyvi? Na ta prasme groti supuvusių vakarų kūrinį turėtu būti smerktinas dalykas Š. Korėjoj.
technologas 2019-05-10 11:32
Mokykla nėra mokykla, o pati geriausia muzikos mokykla ŠK, ten bet kas nepapuola. Yra youtube įrašas, kur tie patys korėjiečiai Norvegijoje tą pačią dainą groja https://www.youtube.com/watch?v=npRlB3BfRus Tų vaikučių tėveliai labai gali būti kad su Kim'u prie vieno stalo konjaką laka, tai vaikučiai gali pasitrinti po pasaulį, vis tiek grįš, nes pakankamai komfortiškai gyvena tėviškėlėje, o ir tėvų gyvybė brangi. O repertuaras... Kas galima Jupiteriui, tas negalima jaučiui, jei eilinė darbo pelė pas juos ištisai pradėtų "vakarietišką kultūrą" stumti - nepagirtų aišku. Kita vertus, sovietinių šalių grietinėlės tos kultūros nebrokindavo, mėgdavo vakarietiškus blizgučius, žiūrėdavo filmus "uždarose peržiūrose".