Amerikiečiai vėl stebina pasaulį: tyrimas rodo, kad tėvai nenori, kad vaikai būtų mokomi arabiškų skaitmenų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

dzo 2019-05-24 12:45
Is kur pasaulyje tiek idiotu? Pries arabiskus skaitmenis, pries skiepus, pries faktus, zeme plokscia, menulis is surio.... Gal jie ir pries lotyniska alfabeta? Paaiskinkit man, is kur tokie zmones atsiranda? Nejaugi jau tokia bloga ta svietimo sistema siais laikais? Ar per daug visiems leidziama reikstis? As manau, kad su visokiom tokiom apklausom, ir referendumais, balsavimais, pirma zmogus turetu atsakyt i pateikta klausimyna teisingai, kad jo balsas butu uzskaiciuotas. Pvz: : Ar sutinkate, kad arabiski skaitmenys nebutu mokomi mokyklose (apibraukite): TAIP NE Atsakius neteisingai i klausimyna, balsas yra anuliuojamas. Nes atsiranda paskui tokiu, kur prireiskai savo nuomone/pribalsuoja patys nezinodami apie ka. Ka manote?
iPienius 2019-05-24 14:42
atsiranda todel, kad nebeliko jokios naturalios atrankos. seniau isgyvendavo tik fiziskai stipriausi ir protingiausi, o dabar isgyvena visi. dabar tokie, kur yra pries skiepus is dalies sugrazina naturalia atranka, nes jie arba ju vaikai susirgs ir mirs, tai nebeprates gimines. kad galima rinktis, tai is dalies pliusas, nes gyvename normalioje valstybeje ir turim pasirinkimo laisve (nors siuo atveju tai prasilenkia su sveiku protu), o ne kaip Siaures Korejoje kalbant apie referendumus (ir apskritai visus rinkimus), tai kiek realiai pasikeis eilinio zmogaus gyvenimas nubalsavus referendume uz viena arba uz kita pasirinkima? arba kaip pasikeis zmogaus gyvenimas nubalsavus uz Nauseda arba Simonyte? realiai tai nesvarbu kuris laimes, nes gyvensim toliau kaip gyvenom, nes niekas musu gyvenime per daug nepasikeis. todel as per daug nekreipciau demesio i tai, kas gali balsuot.
dzo 2019-05-24 16:12
Na smarkiai gali viskas pasikeisti - cia viskas priklauso koks klausimas priimamams ar atmetamas. Tarkim siuo metu Anglijoje labai jauciamas 2016 metu referendumo balsavimas. Daag kas pasikeite. Kadangi atsakymas i klausima kas geriau Simonyte ar Nauseda yra sudetingas kaip pavyzdys, tai as kaip pavyzdi paemiau, gan lengva, hipotetini referenduma del arabisku skaiciu uzdraudimo (kuris pagal straipsnio statistika surinktu nemazai balsu uz uzdraudima, ir jei surinktu kritine mase, butu didelis zingsnis civilizaciai atgal). Tad, ar nereiketu pries priimiant zmogaus balsa kokiu nors tai klausimu, pries tai patikrint bent elementaru jo supratima tuo klausimu?
conjurer 2019-05-25 13:51
ar kažkas panašaus, kas yra oligarchijos forma. Su laiku mažiau išsilavinę žmonės būtų engiami, kaip dažniausiai įvyksta oligarchijoje, ir tai taptų aristokratija (protingesni žmonės daugiau uždirba, ir bus linkę balsuoti už sprendimus gerinančius jų uždarbį). Nesakau kad demokratija yra tobula. Bet aš visgi rinkčiausi ją vietoje oligarchijos.
procc 2019-05-27 08:27
99% apklaustųjų net nesuprato kas jų klausiama... Absoliuti 0 vertės apklausa.