Elonas Muskas prisišnekėjo kaip reikiant – „Tesla“ vertė iškart nukrito 14-a mlrd. dolerių (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

tomas_vaitkevicius 2020-05-04 06:59
Musk'as pasiruošęs kautis pasitelkiant tegu ir 5 koloną. Būdamas žmonių širdžių karaliumi, į širdis jis pirmiausiai ir apeliuoja. O akcijos ir kiti skaičiai skirti protui, to keep world busy and in action.
migle.rukaine 2020-05-04 07:03
Mane stebina kitkas-zmoniu bukumas! Vienas isreiske savo nuomone,o milijonai paveiktu bandos jausmo pasmerke..
Shinigami 2020-05-04 12:10
Kažkam dėl to gerai, o kažkam dėl to blogai Turbūt nemažai Muskas uždirbs pinigų iš tokio akcijų kritimo. Pirma pasakai tai ką nori žmonės girdėti. Akcijų kaina kyla kaip ant mielių, visi pešasi dėl akcijų, o tu jas pardavinėji ir uždirbi milijardus. Kai pamatai, kad įmonė gauna didelį pelną, pasakai tai ko žmonės nenori girdėti ir jie kaip pamišę pigiai pradeda pardavinėti akcijas. Tada tu jas susiperki pigiau nei jas pardavei, plius įmonė juk pelninga, taigi uždirbai dar kelis milijardus iš tuščių savo žodžių
kestutisz 2020-05-04 12:14
Šiomis dienomis kažkokį vienos kontoros (kad ir didelės) vadovo pašnekėjimą laikyti kažkokiu labai jau lemiančiu veiksniu - labai jau paviršutiniška. Taip, Trump'as gali nesunkiai patapti mėnesio darbuotoju ir pakelti akcijas (pvz beveik žuvusių vietinių naftos komanijų), ir ne tais niekingais 10%, o ir 100, ir 200, bet viskas perdaug neaišku, kad galima laikyti ne atsitiktinumu. Pvz tą patį penktadienį sunku rasti kažką kieno akcijos nekrito, bent iš žinomų vardų - visi prisišnekėjo ar vien Musk'o užteko?