Elonas Muskas aplenkė „Amazon“ įkūrėją Jeffą Bezosą ir ką tik tapo turtingiausiu žmogumi pasaulyje - Elono reakcija sužavės  (78)

Jeffas Bezosas, kaip turtingiausias žmogus pasaulyje, ne vienerius metus buvo sąrašo viršuje ar labai arti viršūnės daugiausia dėl „Amazon“ atnešusių turtų. Tuo tarpu Elono Musko turtų grynoji vertė per pastaruosius metus smarkiai padidėjo dėl itin išaugusios „Tesla“ akcijų vertės.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš metus „Tesla“ kompanija buvo verta 93,81 mlrd. JAV dolerių. Dabar Elono Musko elektrinių transporto priemonių bendrovės akcijų vertė siekia 807,09 mlrd. JAV dolerių. To pakako, kad Muskas aplenktų Bezosą, ir užimtų pirmąją vietą milijardierių indekse, kuriame yra 500 turtingiausių pasaulio žmonių.

„Bloomberg“ praneša, kad šios dienos duomenimis Elono Musko turto grynoji vertė siekia 195 mlrd. JAV dolerių.

Kaip pabrėžia CNBC, Musko turtų vertės kilimas per pastaruosius metus buvo neįtikėtinas. Pasak leidinio, per 12 mėnesių jis įgijo daugiau turto nei yra visa Billo Gateso turto grynoji vertė – 132 mlrd. JAV dolerių.

 

Į pasiekimus Elonas Muskas sureagavo „Twitter“ paskyroje tiesiog sakydamas „Kaip keista“ ir tęsė: „Na, grįžkim prie darbų...“

2018 m. Muskas teigė, kad maždaug pusė jo pinigų bus skirta problemoms spręsti čia, Žemėje, o likusi dalis bus naudojama savarankiškai gyvenančiam Marso miestui sukurti, kad būtų užtikrintas gyvenimo (visų rūšių) tęstinumas tuo atveju, jei į Žemę atsitrenktų meteoras ar prasidėtų Trečiasis pasaulinis karas, ir mes susinaikintume patys.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(93)
(6)
(87)

Komentarai (78)