Japonijoje atidarytas teminis pramogų parkas kultiniam kompiuterinio žaidimo herojui - lankytojai galės pasijusti lyg atsidūrę pačiame žaidime (Video)  ()

Kovo 18 dieną „Universal Studios Japan“ atidarė 550 mln. dolerių kainavusį teminį pramogų parką, skirtą kultiniam kompiuterinio žaidimo herojui Mario.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skelbiama, kad tai svarbus žaidimų kūrėjo „Nintendo Co“ žingsnis link ambicingo tikslo – nebeapsiriboti virtualiu pasauliu. Pramogų parko „Super Nintendo World“ lankytojai galės pasijusti lyg atsidūrę pačiame žaidime – pavyzdžiui, kompiuterinių žaidimų dizainerio Shigery Miyamoto Grybų karalystėje.

Parkas, kurio atidarymas ne kartą atidėtas dėl COVID-19 pandemijos, išskirtinis ir 30 dolerių kainuojančia apyranke, kuri sinchronizuojasi su „Super Nintendo World“ programėle ir įvertina kiekvieno svečio pasirodymą renkant monetas ir kovojant su priešais.

 

Interaktyvi apyrankė lankytojams – ne naujiena, tokios jau naudojamos „Harry Potter“ teminiame pramogų parke. Iš esmės jų tikslas skatinti žmones lankytis parke vėl ir vėl, siekiant pagerinti savo rezultatus.

 

„Super Nintendo Land“ pramogų parke, kaip tikimasi, didelio dėmesio sulauks atrakcionas „Mario Kart: Koopa's Challenge“, kuriame reikalingi papildytos realybės iliuziją suteikiantys šalmai. Mažiesiems svečiams skirta „Youshi‘s Adventure“.

Ilgai lauktas ir atidėliotas pramogų parko atidarymas – atsakymas irzulio neslepiantiems „Nintendo“ investuotojams, laukiantiems naujų pajamų šaltinių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()