Lenkijoje netikėtas akibrokštas: iškviesta dėl rudos „iguanos“ - gyvūnų kontrolės tarnyba liko nustebusi  ()

Praėjusią savaitę Krokuvos gyventojai bijojo atsidaryti savo namų langus. Keistas, neidentifikuotas gyvūnas tupėjo šalia jų namų esančiame medyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Stebėtinai dramatiška istorija skamba kaip balandžio pirmosios pokštas, tačiau ne pelno siekiančios organizacijos „Krokuvos gyvūnų globos draugija“ „Facebook“ įraše teigiama, kad apie tai pranešęs asmuo nebuvo nusiteikęs juokauti.

Susirūpinusi pilietė, gyvenanti Krokuvos mieste (Lenkija) vis labiau jaudinosi dėl galimos keisto, nenustatyto gyvūno, kuris keletą dienų sėdėjo medyje prie jos namų, grėsmės.

Pranešta, kad tai rudas padaras, galbūt roplys. Pranešusi apie jį gyventoja pasiūlė, kad tai gali būti kokia nors iguana. Nors iguanos šiaip negyvena Lenkijoje, gyvūnų kontrolės tarnyba pamanė, kad tai gali būti pabėgęs ar apleistas augintinis.

 

Susirūpinusi dėl neatpažinto rudo gyvūno, kad ir kas jis buvo, komanda atvyko į vietą ir bandė susekti paslaptingą medžio žvėrį, tuo pačiu įtardama, kad tai vis tiek gali būti vėlyvas balandžio pirmosios pokštas.

Jie ėmė ieškoti gyvūno medžiuose, tačiau nieko nerado. Norėdami gauti daugiau informacijos apie jo buvimo vietą, jie nuėjo pas moterį, kuri paskambino dėl šio keisto padaro. Galiausiai jie atvyko prie aptariamo medžio, kur paaiškėjo, kad gyvūnas nėra iguana. Tai buvo... kruasanas, įstrigęs medyje.

Negalėdami atgaivinti labai negyvo kruasano, gyvūnų kontrolės tarnyba prapliupo juoktis. „Facebook“ tinkle jie pranešė, kad kepinį tikriausiai kas nors išmetė paukščiams arba tiesiog pats iškrito pro langą.

 

Visgi, kaltinti dėl kvailumo apie šį netikėtą įvykį pranešusią moterį nereikėtų. Kruasanų mes nesame įpratę matyti vertikalioje padėtyje, o šiek tiek įsižiūrėjus atidžiau, tai tikrai atrodo kaip roplys.

Z cyklu "Z pamiętnika inspektora" - relacjonuje inspektor Adam.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(5)
(17)

Komentarai ()