Kaip kabinate tualetinio popieriaus ritinėlį? Štai, kaip tai turi būti daroma pagal originalų patentą (Foto)  ()

Net kasdienybė gali įkvėpti poliarizuojančias diskusijas. Tarp mėgstamiausių yra ilgai trunkančios diskusijos, kaip pakabinti tualetinio popieriaus ritinėlį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Diskusijos yra tokios pagarsėjusios, kad iš tikrųjų tai vertinama kaip susituokusių porų problema. Temai netgi sukurtas „Vikipedijos“ puslapis, kuriame teigiama, kad šis argumentas pasiekė net Antarktidą, kur mokslininkai ginčijosi dėl tinkamo etiketo.

Abi diskusijos pusės turi pagrįstų argumentų. Stovykloje „Over“ argumentuojama, kad tokiu būdu pakabinti ritinėliai yra higieniškiau. Už „Under“ tipo pakabinimą pasisakantys žmonės argumentuoja, kad tai tvarkingiau ir praktiškiau, nes mažiems vaikams ir naminiams gyvūnėliams sunkiau išnarplioti ritinį.

 

Be abejonės, kabinkite tualetinį popierių kaip norite, tačiau įdomu tai, kad šis ritinėlio kabinimas turi patentą.

1857 m. Josephas C. Gayetty išrado pirmąjį supakuotą tualetinį popierių JAV, tačiau Sethas Wheeleris iš pradžių pateikė perforuoto tualetinio popieriaus patentą 1871 m., o vėliau dar kartą 1891 m. Kaip parodyta patente, tualetinio popieriaus ritinėlis pakabintas „Over“ padėtyje.

 

Dabar jūs žinote, kaip tualetinio popieriaus ritinėlis iš tikrųjų turėtų būti kabinamas, tačiau abejojame, kad tie, kurie kabina ritinėlį atvirkščiai, pakeis savo įpročius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(7)
(25)

Komentarai ()