Muskas „sudalyvavo rusiškoje propagandoje“? „Technologijų karaliaus“ pasirodymas Kremliaus forume daugeliui sukėlė šoką - bet ar jis sukritikuotas teisingai?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mindaugas.vaitiekūnas 2021-05-24 22:10
Tiki ta Rasija ar ne, bet šitas E.M. žingsnis tikrai įdomus Pasaulis turi progresuoti kartu - turi susivienyti. Konkurencija turi būti versle, o ne patrankos vamzdyje.
Giedriax 2021-05-25 02:08
Skaitydamas šį straipsnį prisiminiau mokyklos literatūros pamokas - kaip iš dvejų eilučių teksto padaryti dviejų puslapių literatūrinę analizę. Straipsnio autorius matyt yra literatūrinių analizių ekspertas, prie paprasto E. Musko interviu sugebėjo įpinti daugybę su tuo nesusijusių Rusijos politikos ir istorijos faktų bei padaryti abejotinos vertės išvadas. Pažiūrėjau dalį video esantį vienoje iš straipsnio nuorodų. Ne viską supratau kas šnekama rusiškai. Tačiau: Mano akyse Muskas užsitarnavo didelį pliusą duodamas tokį interviu. Stebiuosi kaip multimilijardinės vertės įmonių vadovas apskritai suranda laiko daryti spaudos konferencijas. Salė buvo pilna žmonių, Muskas visiškai gerai atsakinėjo į užduotus klausimus. Rusijoje yra daugybė protingų ir inteligentiškų žmonių, jei tokie interviu padės pritraukti tokius žmones į E. Musko kompanijas - tai yra labai sveikintinas dalykas
conjurer 2021-05-25 14:42
Kas čia per kliedesiai, rusai buvo daugiau marse nei muskas. Negaliu pasakyti kiek daugiau nes tingiu dalinti iš nulio, bet kažkas gautūsi apie +∞. Be to kalba eina apie pigią darbo jėga, o kosmoso srityje, PR lygyje, muskas pablogino rusijai reikalus.