Sutelktinės veiklos internete: nuo visiems žinomos paramos iki naujausių būdų uždirbti nieko nedirbant

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SkaitytojasX 2021-06-10 17:04
Galėjo dviem sakiniai aprašyt: ieškome kas nori būt "proxy serverias" ir ka mokės. tik vat klausimas kitas : kas bus atsakingas ,jei per tavo IP- koks blogas komentaras bus parašytas -ar dar kas atlikta. Ar nepasirodys policija patikrinimui visų įrenginių-juos konfiskuos(kad ir laikinai) ,o tu paskui gaišk laiką, ir įrodinėk ,kad tu ne dramblys.
HardAxe 2021-06-10 17:10
jie net savo referalo nepaliko nuorodoj...
conjurer 2021-06-10 17:23
Skamba lyg vpn servisas, kuris nenori pirktis serverių. Jei tai ką gauni iš to serviso nepadengia tavo interneto kainos, geriau nenaudoti. Ir šiap, kodėl tiesiog nenaudoti onion tinklo tokiu atveju? Nes jei pataikysiu į kokį laptopą einantį per 11g tipo wirelessą už 3 sienų, tai gali būti kad net nebus lėčiau naudotis tor'u. Beje tai kad policija bando gaudyti visus kas parašo "Paksas gaidys", tik rodo kad mes neturime žodžio laisvės. Dalis viešų asmenų yra tokie ištižėliai, kad verkia mėnesius jei kas jį vos įžeidžia, ir skundžiasi visoms įmanomoms instancijoms.
Talkatif 2021-06-10 17:58
Komentarai yra xn. Kriminalistams daug įdomiau yra vaikų pornografija ir nelegalūs sandoriai.
HardAxe 2021-06-10 21:39
gaudo ir juos. Bet rimtesnius nusikaltėlius sunkiau pagauti ir nubausti. Tie, kas sukasi tuose sluoksniuose kaip abonimentas ar brendžio dėžutė ar aukščiau nėra ant tiek durni, kad lengvai įkliūtų. Aukšto lygio nusikalstamas verslas gali sau leisti geresnį biudžetą, vadybą, konsultantus ir t.t. nei policija, tai juos prikirpti nėra 2x2. kai alkoholikas pavagia višta, pats prisipažįsta tai byla susitvarko per kainą. Todėl ir kalba žmonės, kad už vištą baudžia, o valdžia daro ką nori.
VirtualGadget 2021-06-10 23:55
Aš taip suprantu, kad idėja yra sukurti bevielio ryšio interneto tunelį. Kažką panašaus į bevielį internetą tarkim stotyje. degalinėje, autobuse ar panašiai yra nemokamas bevielis ryšys. Čia ryšys būtų perduodamas ne per mobilaus ryšio tiekėjo antenas , o per žmonių telefono įrenginius. Pati mintis manau nėra nauja.
AAA000 2021-06-11 00:31
cia manau tiesiog reklamos ir visokio spamo platinimo tinklas. nes jei uzblokuoja srauta per laidinius tinklus - apeina tiesiog per mobilius ir privacius taskus. uzdirba tik kas sedi tinkamoje teritorijoje. pvz pasieny kokiam. toks gaus srauto ir tu "kreditu" daugiau. kurie is esmes tera tik masalas. arba jei buni atsidures reikiamam taske su savo wifi irenginiu. realiai niekas ten nieko nemokes... simboliskai nebent. arba tik reikiamoje teritorijoje - kur stinga iprastas tinklas. arba daznai nuvertins sukauptus kreditus vienasaliskai. o kiti net uzmirs, kad isidiege kazkoki slamsta. jei ten protingai padare softa - sakykim ima iki 10% srauto ir didina tik vartotojui esant neaktyviam, ir pan nu kad nejaustu vartotojas, kad reikia dazniau ikraut baterija ar stringa srautas juntamai. tai prisirankios ir nemokamu donoru, kur nori "naujoviu" - bet nesupranta ka ten gauna... siaip gerai raso conjureris - jei intero islaidu nepadengia - neverta but tokiu interneto donoru. o jei padengia - tai tiesiog gaunasi kad nuomoji serveri mainais i nemokama sau (kitu apmokama) intera. tada nauda ir tau is platinimo, kad kitiems reikia pralaidumo slamstui platint. ir jie pasiruose sumoket net nebloga siaip ideja ir platforma. jei prigamins tinkamu wifi valdikliu, kur galimes tiesiogiai derint nustatymus per programeles ir susidarys kritine mase isidiegusiu - gali tankiai gyvenamose vietose ir nemokamas internetas atsirast. pilnas slamsto aisku, letas - bet nemokamas vien ant privatininku. man atrodo ir ant mobilaus rysio protokolu sita galima pakurt. tik tokius jau gaudytu uz nelegalia konkurencija dazniu naudojime cia is esmes kaip tas daiktu tarpusavio internetas, kur pastoviai visi pakliedi, bet vis normaliai neveikia... o va sitas tipo veikia
conjurer 2021-06-11 16:21
Šiek tiek neteisus esi čia. Nėra skirtumo kokį dažnį naudoji pasiekti savo tiekėją, ar wimax, ar 4G/5G ar seną GPRS. Tai keičia tik atstumą kuriuo optinė interneto skaidula yra nuo tavęs. Mano atveju ji yra atvesta iki spintos bute. Mobilūs tinklai apsisaugo nuo nelegalių prisijungimų per Abonemento Identifikacinį Modulį (SIM), o jei nori savo dažnį nelegaliai naudoti tai vis tiek turi pajungti bent du įrenginius kažkur, kur vienas pajungtas prie optikos. Realiai vis tiek reikia kad tiekėjas pripažintų tavo įrenginį kaip savo klientą, kad duotų interneto ryšį. Čia ne elektrą, kontrolės galima daugiau įvesti. IoT savoka, apie kuria vis kažkas pakliedi manau reiškia mažus daiktus galinčius prisijungti prie wifi, bet ne patį tinklą.