20 metų oloje pragyvenęs vyras pasiskiepijo nuo COVID-19: ragina kitus padaryti tą patį ir „nesupranta antivakserių sukelto šurmulio“ (Video)  (201)

Vyras, kuris pastaruosius du dešimtmečius gyveno oloje, ką tik gavo pirmąją vakcinos nuo COVID-19 dozę ir ragina kitus, turinčius daugiau kontaktų su civilizacija, padaryti tą patį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panta Petrovičius beveik pastaruosius 20 metų gyveno neįprastą gyvenimą. Paaukojęs visus savo pinigus vietos bendruomenei, norėdamas finansuoti trijų tiltų į miestą statybą, jis iš viso atsisakė pinigų ir išvyko gyventi į atskirą urvą Serbijos kalnuose.

Čia jis gyveno ilgus metus, neturėdamas nieko, išskyrus šieno lovą, seną vonią ir gyvūnus, palaikančius jam kompaniją, praneša „France24“.

Laisvas nuo savo seno gyvenimo, kuris, jo manymu, buvo vargingas, jis gyveno daugiausia maitindamasis grybais ir žuvimi, kurią sugaudavo vietos upelyje. Tačiau, kadangi kelis jo gyvūnus papjovė vilkas, jis pradėjo vis labiau žygiuoti žemyn nuo kalno, ieškoti maisto likučių šiukšliadėžėse.

O čia tai kainos! Kinai rodo ką reiškia tikras išpardavimas: TOP 14 AliExpress bestselerių, kurie dabar dar pigiau nei kainavo šį pavasarį be PVM
2456

AliExpress kiekvieną sezoną rengia grandiozinius išpardavimus, kurių metu galima gauti tikrai gerų prekių už fantastiškai mažas kainas. Šiuo metu kaip tik prasideda paskutinė, baigiamoji vasaros išpardavimo akcija, o kai kurios kainos tokios, kad pramušė dugną.

Išsamiau

Vienos iš savo kelionių metu jis patyrė tai, kas turėjo būti itin siurrealistiška, atsižvelgiant į jo izoliaciją nuo pasaulinių įvykių: sužinojo apie COVID-19 pandemiją ženkliai vėliau nei ji prasidėjo.

Nuo tada, kai sužinojo apie pandemiją, jis greitai prisitaikė prie jos. 70-metis sako, kad „nesupranta šurmulio“, kurį sukėlė antivakseriai ir žmonės, nesiryžtantys skiepytis, ir kuo greičiau gavo savo skiepą.

 

 

„Noriu gauti visas tris dozes, įskaitant papildomą“, – sakė jis „France24“. „Aš raginu kiekvieną pilietį pasiskiepyti“.

Nuo to laiko Petrovičius persikėlė arčiau miesto, pasistatė lūšną, kuri vis dar yra toli nuo žmonių, ir su savo augintiniais maitinasi paaukotu maistu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(19)
(2)

Komentarai (201)