Draudimas, sukėlęs milžinišką pasipiktinimo audrą – kodėl JAV uždraudė pardavinėti raikytą duoną: pasitelkti ir absurdiški pasiteisinimai (Foto, Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

AAA000 2021-09-17 21:13
neraikyta ilgiau nesensta. geresnis skonis - jei uzsistovi. nors dabar saldytuvuose celofane gali ir pusmeti laikyt raikyta - taip kad praktinio skirtumo nelabai liko. jei yra pasiulyme neraikyta - as perku tik tokia. vat lidlas man patinka su namine duona, kad siulo raikymo paslauga kurios gali atsisakyt. ir sviezuma. megstu ivairesnius riekiu storius ir sviezumo pojuti. ir netingiu peilius pasigalast ar nusipirkt kokybiskesnius. o raikytoje tipineje, kad skoni kompensuot - recepturon cukraus ir stabilizatoriu prikisa... siuo atveju lidlo pasiula prastesne. cia jau koks iki geriau. tie visokie misiniai kepimui namie - irgi terlione... nors uzsieny populiaru. turi ten tokiam sudui laiko...
VirtualGadget 2021-09-17 23:32
Aš va galvoju ar seniau duona būdavo kišama į celofaną ? Jaučiu, kad ne. Bet gal duonos skonio suprastėjimas yra ne dėl įpakavimo, o dėl to, kad ji laikoma šaldytuvuose. Pamenu Klaipėdos plikyta duona būdavo pati skaniausia. Tiesiai iš kepyklos , o dabar gali imti kokią nori nei viena duona neturi šviežios duonos skonio. Pjaustyta duona realiai yra dėl patogumo. Sakykim valgai sriubą, žuvies, mišrainės ar dar kokį kitą patiekalą tai daug greičiau yra pasiimti jau supjaustytos duonos, nei eiti raikyti. Tarkim per kokias Kalėdas gi neatneši ant stalo nepadėsi nepjaustytos duonos ir peilio. Nepjaustyta duona ją pjaustant daugiau prisitrupina. Ir galiausiai iš tokių smulkmenų viskas ir susideda. Gal nepjaustyta duona taip greit neapdžius. Tai nepjaustyta kartai gali turėti pranašumą prieš pjaustytą. Šaldytuve laikyti duoną gali jeigu vėliau ją šildysi. Kitu atveju tai palaikyta šaldytuve bus neskani.