Buvusi Elono Musko mergina Jupiterio palydove ketina įkurti lesbiečių bendruomenę, bet tai nėra žinios apie kosmosą  (4)

„Tesla“ bei „SpaceX“ vadovas Elonas Muskas ir dainininkė Claire Boucher išsiskyrė po trijų metų draugystės. Bet Boucher, geriau žinoma Grimes slapyvardžiu, vis dar kalba apie kosmosą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Internetas žinią apie garsių žmonių išsiskyrimą priėmė taip, kaip visada - su juokeliais. Internautai juokavo, kad greičiausiai šie santykiai buvo tik socialinis eksperimentas, nes Grimes ir Muskas yra labai skirtingos asmenybės. Dainininkė teigia, kad išsiskyrimas nebuvo labai skaudus ir ji vis dar bendrauja su Musku. Ir turės bendrauti dėj jų sūnaus X Æ A-12.

Draugaudama su Musku Grimes dažnai kalbėdavo apie kosmosą. Dažnai tai buvo tik meniškos fantazijos („Pasiruošusi mirti su raudona Marso žeme po mano kojomis“), kartais - futuristiškos svajonės. Pavyzdžiui, Grimes teigė, kad norėtų, kad jos sąmonė būtų perkelta į robotą.

Dabar Grimes viename interviu pareiškė, kad ketina „atskirai nuo Elono“ kolonizuoti Europą (Jupiterio palydovą) ir ten įkurti kosminę lesbiečių bendruomenę. Greičiausiai tai yra susiję su nauju Grimes kūriniu, kurį dainininkė vadina „kosmoso opera“. Tai yra kūrinys apie lesbietę dirbtinio intelekto sistemą. Jei tai jums atrodo keista, tai numokite dešine ranka ir sakykite „ai, menas“.

 

Bet gali būti, kad Grimes taip primena ir vasarą pasirašytą NASA ir „SpaceX“ kontraktą, pagal kurį Musko bendrovė padės tirti ledinį Jupiterio mėnulį.

Europa yra labai įdomus objektas Saulės sistemoje. Ji yra mažesnė už Žemės Mėnulį ir turi labai ploną atmosferą. Tačiau tą atmosferą sudaro deguonis. Be to, mokslininkai pastebėjo, kad Europa yra lygiausią paviršių turintis kietas kūnas Saulės sistemoje, todėl spėjama, kad po ledu yra skystas vanduo, o jame gali būti ir gyvybės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(16)
(8)
(8)

Komentarai (4)