JAV kongresas rengiasi apmokestinti "nebūtinas" plastines operacijas

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2009-12-08 18:01
jei zmonem bus pigiau vykt i kitas salis del vargu ar kokybiskesnes operacijos - galima isivaizduot kokios ju kainos, kiek uzdirba tie chirurgai. va to jie ir sakojasi, galejo iskart sakyt "ne, mes gausim maziau pinigu"
Linksmas 2009-12-08 18:37
kazkam is kongrese esanciu zmoniu nepatinka silikoniniai papai nors siaip protingai daro daug litu parplauks i JAV biudzeta ir plius dar lietuva biski praturtes nuo turtingu amerikonu (jeigu seimas prades mastyti ir pas mus neuzmes sito mokescio).
immortallt 2009-12-08 19:39
5% akcizas ir del to verta vykti i uzsienio sali ? Jei tai europos salis, tai kelione kainuos bent 3k LT + viesbutis. Jeigu dedies papus, tai tikrai nekainuos 60k $. Tailande plastines operacijos tikrai pigesnes ir be akcizo, tad cia eilinis pyktis, kad sumazins plastikos chirurgu ir taip didelius pelnus. Beje plastines operacijos, kenkia zmogaus sveikatai, kuria, jeigu Obama reformuos sveikatos apsauga, tures taisyt ir apmoket kiti mokesciu moketojai.
iusegun 2009-12-09 00:21
gal dar manikiura ir pedikiura apmokestinkim? kazkaip prisiminiau caro apmokestintas barzdas - istorija sukasi ratu
laimius 2009-12-09 01:33
Kaip ir immortallt minėjo dėl operacijų būna papildomų problemų, komplikacijos ir netik, o jas gydyti teks valstybei. Be to tai tikra gera idėja surinkti pinigus, tai tarsi turto mokestis. Be to tai daro ir visuomenei neigiama įtaka- poto paauglės įsivaizduoja kad gražiai atrodo tik su "pripūstom" krūtinėm, lūpom. Jei jau įperka operacijas, ir negaila jom pinigų, tai gali ir tuos kelis % sumokėt. Vis ne visi pinigai "vėjais".