Išradėjas sukūrė automatinį šventinto vandens išdavimo įtaisą (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Azuolas 2010-01-04 02:36
Kodėl prieštaringos? Kur čia sua prieštarauju? Aš juk nuoširdžiai noriu įkrauti vandenį ir patikrinti... Kuo blogai yra patikriniams ar tikrai įkrautas? Ar tai reiškia, kad vanduo įsikrauna tik lengvatikiams?
Mitas 2010-01-04 02:40
. O jei nediskutuojam į temą, tai nediskutuojam tada visai.
Mitas 2010-01-04 03:08
Šiuo atveju tavo mintis įvardinau prieštaringomis todėl, kad tu abejoji tuo, ką darai. Jei darai tam, kad kažką patikrintum, reiškia - abejoji. Ne, toks įkrovimas, koks yra šiuo atveju, nėra nuoširdus. Šioje temoje apie lengvatikius kalbėti ne mano kompetencijoje. Nenorėk vienu metu atsakyti į tūkstantį klausimų. Tu dar neatsakei sau į vieną vienintelį, kuris aptariamas šioje temoje, o jau nori atsakyti į visą tūkstantį.
kionig 2010-01-04 03:14
Placebo efektas ir ne daugiau. Sakai jokio itaigumo ? Is video biski perfrazuosiu, bet esme lieka ta pati: "padekit 5toni bambali vandens prie atominio reaktoriaus, palaukit pora dienu, tada gerkite ir dziaukites gydyomuoju efektu Negi, tu, nematai kaip ir is ko zurnaliugos duona valgo ? O cia dar video su paveikliukais isvis umbubulyvible, visokiem lengvatikiam, o kai dar toki zodi kaip "struktura" panaudoja isvis lygis, o dar pridedam pseaudomoksliagas, tai cia isvis ateiviu kosminio super-duper lygio video o_O Tas bioenergetikas, dar viena kvailiu rusys, biski protingesne uz pilkaja mase, bet tik vienu zingsneliu, jo apvyniokit viela, juk joje elektrosmogas sukurs saviindukcine elektrovara !!!, kuri neva jonizuos vandeni ir prigimdys jame daugiau jonu, absoliutus bullshit. Negi nesimato sito akivaizdaus pilkosios mases bukinimo ? >>> Kuo skiriasi sventintas vanduo nuo paprasto ? Atsiversk 7-os klases vadoveli ir paskaityk, tada ir pamatysi. Kunigas ir visi kiti geradariai kazkodel juose neaprasomi. >>> Lrytas, kaip portalas ??? Dar vienas lamoksniu portalas kaip 15 min, delfi, alfa skirti pilkajai masei uzimti ir durninti. T.y kasdieniai bulvariniai skaitalai ir ne daugiau. >>>Snekant i tema............ Apie placeba nera ka ir sneketi ir taskas.
Azuolas 2010-01-04 16:06
Reikia išmanyti tiek chemijoje, tiek apskritai turėti supratimą kas yra mokslas, o kas yra absurdas, jei nenori apsijuokti su visokiais teiginiais kaip "vandens struktūros ardymas" ir informacijos šaltiniais į l.ryto laidelę su bioenergetikais ar šiaip prieš visą pasaulį kaip tas japonas ir dar krūva pseudomokslininkų. Tas prierašas "nepatikimas" būtų nuplautas, jei jis sugebėtų pateikti įrodymų. O kol tai tėra nepagrįstos sapalionės, tol ir neišžengs iš pseudomokslinių kliedesių lygio.
Dvigubas nulis 2010-01-04 17:04
Apie mokslininkų patikrinimą dėl „šventinto vandens“: Kitaip sakant, bet kokie tyrimų rezultatai gali būti lengvai privesti prie vienos pusės (tos, kuri teigia, jog vanduo turi savybę įsiminti informaciją). Jeigu gauni atsakymą, kad įsimena — puiku, jeigu ne, tuomet pasiaiškinimas visad bus, kad tu tai darei nenuoširdžiai ar pan. Neprimena religinių bruožų arba placebo? Toliau. Kaip vanduo perneša informaciją, kokiu būdu? Ar jis grynas vanduo, ar distiliuotas? Kaip žmogus sugeba atskirti, kur pašventintas vanduo, kur ne?
Mitas 2010-01-04 17:26
(sorry už netaktiškumą, tik norėjau kuo vaizdingiau pabrėžti mintį)? Ar yra emocinis skirtumas, kai tu žudai ir kai myli? Ar yra skirtumas, kai tau skauda ir neskauda? Tai štai, tu gali paimti stiklinę vandens ir į ją keiktis, plūstis, kažką kažkur pasiųsti ir pan., kaip tau patinka. Visa tai yra informacija, ir vanduo visą šią informaciją įsimena. Tai kaip tau atrodo, ar žmogui gali kažką teigiamo duoti tokia informacija? Tikriausiai nelabai. Tad aš ir sakau, kad kokios bus mintys, toks bus ir vanduo. Juk čia elementarūs dalykai, kaip galima nesuprasti...
Nerijux 2010-01-04 17:31
Ir kaip po to tikėti krikščionybe? Juk šventintas vanduo kaip tik turėtu gydyti, o čia aiškiai parodo, kad neverta juo pasitikėti, tai tik imitacija, tad kam jis reikalingas? Kokia jo paskirtis? Jaučiu reikia keisti religija...
Dvigubas nulis 2010-01-04 17:32
Skaičiau atidžiai, kai ką ir po keletą kartų. Pasitikslinsiu: pagal tave, jeigu aš keiksiuos, plūsiuos prie tos stiklinės, stengdamasis perduoti jai tą neigiamą energiją ir po to, visiškai nieko nežinančiam žmogui duosiu to vandens atsigerti, tai jam tai išeis tikrai ne į gerą?
Mitas 2010-01-04 17:41
Taip.
Nerijux 2010-01-04 17:44
Beje, vakar per National Geographic žiūrėjau laidą, kur be jokių dviprasmybių buvo pasakyti teiginiai apie vandeni, kurie turėtu be jokių atsikalbinėjimų priimti visų. Tai apie vandenį. Vanduo, kuris yra mūsų žemėje didžiąja dalimi yra susikūręs žvaigždėse ir žemėje jau tūno bent keletą milijardų metų. Per tą laiką, tos vandens molekulės jis pabuvojo ir dinozaurų išmatose, ir žuvies žvynuose, ir galbūt kurio nors iš mums žinomų žmonių spermoje ( )... Kaip tai galėtu įtakoti mūsų sąmone?
Mitas 2010-01-04 20:29
Galbūt mūsų sąmonė jau ir taip stipriai įtakota, tą rodo reakcija į įvairiausius įvykius, tad dėl to labai jaudintis nevertėtų. Blogiau gal nebus.
kionig 2010-01-04 20:31
Mitai, kada tu nustosi skleist erezijas ? Siulyciau visiem perskaityt sita straipsniuka: http://ausis.gf.vu.lt/mg/nr/2006/mg2006-7_8.pdf 15 psl Sekmingo skaitymo, beje kaip jau ir minejau ten apie angelus, kunigus ir kitokius geradarius rimti zmones neraso !
Mitas 2010-01-04 21:25
Kionig, gal man visai nekomentuoti? Nes aš matau, kad mes nesusikalbam.
kionig 2010-01-04 21:33
Gali komentuoti, bent busi pavyzdys kitiems kaip nereiketu komentuoti
Azuolas 2010-01-05 00:32
, tai gautumėm 1 000 000$, jei tik pavyks įrodyti vandens pakraunamumą. Ar prisijungtum Mitai? Sėkmės atveju galėsi pasilikti visą milijoną $, taip pat galėsi susižerti savo vardu visas Nobelio premijas ir t.t. Vienintelė sąlyga - tau reikės apmokėti visas su ekspermentu susijusias išlaidas (Bet būk ramus, kai gausi visus prizus, tai atsipirks su dideliu kaupu. Kadangi tvirtini, kad tikrai tą žinai, tai niekuo nerizikuoji )
kionig 2010-01-05 03:22
Ei gal padarom toki bandyma, as ipilu nuodu i vandeni, duodam ji gerti ziurkei, isitikinam, kad nuodai veikia. Antras bandymas duodam visokiem energetikam ar dar kazkokiem angelam arba kad ir visiem siem geradariam ir tegu jie energizuoja vandeni taip kad jis nebebutu nuodingas. Toliau duodam kitaj ziurkei gerti ir pamatysim - paprastas bandymelis isitikinimui
Mitas 2010-01-05 11:34
Mokslininkai nustatė. Nematau pagrindo jais abejoti. Jei jūs manote kitaip - tyrinėkit. Tik pagalvokit ar verta, nes mokslininkų tarpe jūs neturite jokio pripažinimo.
Azuolas 2010-01-05 17:54
Mitai, mokslininkai nenustatė. Tu vėl neskiri, kur pseudomokslas, kur ne. Jei mokslininkai būtų tai nustatę, tai mokytumės mokykloje prie fizikos tą ir būtų perrašoma apskritai daug visokių fizikos dėsnių. Ar tu tiesiog sergi dvejamintyste ir sugebi tikėti dviem tarpusavyje prieštaraujančiom idėjom? Šiuo metu toks tavo vandens pakrovimas mintim ir atsipeikėk vieną kartą... Pilnai gautum milijoną$ už tokio vandens veikimo pademonstravimą! Jei esi toks įsitikinęs savo tiesa, kodėl vis nesirįžti bandyti pasiimti milijono dolerių? Jei pvz man siūlytų milijoną už tai, kad įrodyčiau ekspermentais, kad galima įmagnetinti metalą ar dar kokį tai "mokslininkų nustatytą" dalyką, tai nedvejodamas eičiau.
Mitas 2010-01-06 02:43
Ačiū likimui, kad technologijos.lt šią naujieną jau anksčiau publikavo http://www.technologijos.lt/n/zmoniu_pa ... s-4531&l=2 Dabar turiu visų atsiprašyti, nes vis dėlto ne Emoto, o kito mokslininko darbą išspausdino kaip nepatikimą. Ateis laikas, kai ir jie turės atsiprašyti.