Vokietija turi dėl ko didžiuotis savo šalimi. O mes?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Windas 2010-01-05 13:49
Lietuviai gan puikus juodadarbiai Pasaulyje pirmi pagal vyru savizudybes Sugebam apgauti gerai tautiecius Man toks jausmas tik lietuvis sugeba pasijuokti ish degancio kaimyno namo Tik lietuvoje kulturingi forsai ir klausineja pastoviai: Kas tau nepatinka? Kas yra? Migruojam greiciau ish lietuvos nei skruzdeles ish degancio skrudzdelyno. Vagys ir zudikai pasaulyje yra zinomi.. ipac rusijoje kazkodel pagarseja, kad lietuviu zudikai bent kiek ish asmenines puses teiravausi. Realiai o kuom mes galim didziuotis? Na Klaipedos zuvedra gerus shokejus ugdo, fizikai neblogi. Kaip ishkyla bendras pavojus greit mokam susivieniti... Galim didziuotis siokia tokia istorija savo.. Bet realiai niekuom esam pilki mazi zmones gyvenam sau ir tiek.. uzmes cia kas atomine.. realiai niekas nepasiges lietuviu. nebent tie kurie myli lietuviu mergaites uzsienyje dirbanciomis seniausios profesijos atstovemis.
Zebediejus 2010-01-05 13:52
Mes galime didziuotis sugebejimu kiekvienas ziureti tik savu interesu. Ir sugebejimu tyciotis is zmoniu, kurie kazka daro del bendro labo. Situo mes tikrai pralenktume daugeli saliu.
valdis5797 2010-01-05 14:08
zymiai naudingiau butu parasyti, kuo mes galetume didziuotis, , tad baikim skustis ir pradekim kazka istikruju kurti..
Windas 2010-01-05 14:25
valdis5797, mes nesisukundziam o diktuojam realybe skustis yra tai kaip verksleni oi kaip blogai.. o man tas blogumas lietuvos humoro formoje... Mnno kaip gyventojo tipas gal paprastas ash i viska ziuriu paprastai.. dirbu kad uztektu ant to ir ano.. tada atsipalaiduoti.. draugu kompanija ir zinios... kitaip sakant 6 dalykai mane laimingu pavercia: 1. ZINIOS ZINIOS ZINIOS APIE VISKA 2. Mano drauge 3. Draugu ratas geras 4. Geras gautas weedas ( jei skaito mentai tai tada juoko formoje jei ne tada rimtai) 5. Geri festivaliai tokie kaip tundra 6. Mano darbas = programavimas
Leedu 2010-01-05 14:27
Visu pirma pradekim ziureti nuo saves. Kuom pats galiu didziuotis? Ka padariau kad butu gyventi geriau? Vat jus butent tai ir darote ka rasote savo kometaruose. (rasote kad dejuojanti tauta ir tt.) bet gi jus patys jau forume tik juoda tematote ir tik dejuodate. Nera blogai kaip kad atrodo. Taip mes lenkiam dauguma saliu pagal blogus kriterijus, taip yra daug blogu zmoniu ir tt. Bet nejau nera protingu ir jauniu zmoniu kuriais galim didziuotis? Manau kad turim : turim pasaulinio lygio krepsininku, fiziku, mediku ir kt.
egiuss 2010-01-05 14:31
ooo taip... tokio teksto ir bereikejo kad dar koks milijonas zmoniu emigruotu... gera reklama Vokietijai padare... Nemanau kad reikia lyginti Lietuva su Vokietija. Salis vystesi ilga laika ir tai priklauso nuo daugelio aspektu, todel dabar yra skirtingo lygio. Vokietija turi zymiai daugiau resursu, didesni plota. Na, lietuva tuo nepasizymi, bet nereiskia kad mes neturime kuo didziuotis. Lyderiaujam lazeriu gamyboj, musu farmacija yra labai auksto lygio, turim nuostabius fizikus ir daugybe protingu zmoniu. Lietuvoj netgi veikia vienas is LHC duomenu apdorojimo centru. Kodel apie tai nera parasyta? tikrai kvailas tekstas...
Windas 2010-01-05 14:32
nedejuojam... leedu.. o ka tu pats padariai gero ? tikrai nereik klausti ka padariai kad kiti tavim didziuotusi.. vaikas grindis ishvalo mama pagiria bet kaip mes atrodom pasaulyje? va kur problema i mus dauguma ziuri kaip i shuda atleiskit uz zodi bet tai tiesa... ir telieka nekreipt demesio bei gyventi toliau ir siekti ko pats nori arba daryti kaip dauguma dejuoti... Todel lietuvoj daug individualistu... nes na ok 1 profesoriaus pavarde izymi o 1000 zmoniu kaip vagys garseja.. tai nori pasakyt tas profesorius nurungia ta 1000? Procentaliai ziurint Lietuvos net valdzia juokdariai.. parodyk ne afrikos sali kuri durnius i seima priima?
Thorn 2010-01-05 14:56
Krepsinis!
Windas 2010-01-05 15:02
Esu game'eris vis dar pazaidziu koki MMORPG... tai kaip pasakau kad ash ish lietuvos dazniausiai sako o cia rusijoje randasi... paskui apie pusvalandi aiskinu kur randames ir dar aiskinti tenka jog paksas nera musu dabartinis prezidentas. Europieciai dar normaliai zino.. bet aisku prancuzai nelabai o apie amerika ir azijos salis ishvis galim uzmirsti... AION Online - pradzioje norejo lietuva priskirti prie rusishku serveriu o ne prie europos ir norejo uzdrausti Lietuvoje gyvenancius zmones zaisti EU serveriuose tipo IP Ban... tai jei net tokios kompanijos kaip NCSOFT lietuvos nlb zino o gal zino tik zmoniu nemegsta ka kalbeti apie smulkesnias siek tiek uzsienio kompanijas?
m.b. 2010-01-05 15:13
Dabar mano sąrašiukas: 1. Kalba - labai sena ir graži (dar yra žmonių, kurie ją gerbia ir puoselėja ) 2. Istorija - pradedant nuo pagonybės laikų, baigiant kovomis už nepriklausomybę 1919m, taip pat 1991m 3. Gamta - kurią saugome ir išsaugoję esam daugiau, negu vakarų Europoje (vilkai, šikšnosparniai, pelkės) 4. Mokslininkai, studentai, moksleiviai - manau, neatsiliekame nuo kitų išsivysčiūsių šalių, netgi lenkiame, tačiau su šalies dydžiu ir finansinėmis galimybėmis sunku pasiekt daugiau. 5. Vieninga tauta - kiek iškęsta okupacijų ir karų, o vistiek nepamiršome kas esame. Prie to pačio mažai imigrantų - nėra tokių problemų kaip vakarų šalyse, nėra terorizmo baimės. 6. Gražios merginos, labai gražios:) 7. Būdas lietuvių - savikritiški, nepasipūtę, santūrūs, labai svetingi. 8. Tradicijos ir daug daugiau.
ligonis 2010-01-05 15:14
as islieku nesaliskas. visada stengiuos ziureti i tai kas gali but jei kazka padarysiu, o ne kaip turetu but jei pasiskusiu ir apsiverksiu kampe galima pagalvot, akd lietuviai nori kazkokios paguodos, kad taip skundziasi, patapsnojimo per pety. bet juk sugebam daug. tik tie zmones kurie sugebetu padaryt skirtuma augo aplinkoi kuri jiem ikale i galva "man ir ne kitam". del to reikia keistis, nebutina siuntinet visus be priezasties i visas puses ir viska griebt ir kitiem nepalikt nieko. o didziuojuosi tuo, akd pazystu gan daug zmoniu kurie sugeba padaryt patys sudetingiausius dalykus.
Windas 2010-01-05 15:16
M.b. mldc bet ziuriu be 7 varijantu neishsivertiai ----- 7. Būdas lietuvių - savikritiški... ----- neesam savikritiska nuostabus esam zmones tik valdzia daro savo o mes savo nors manau ateis laikas parodysim ka mokam
m.b. 2010-01-05 15:18
WINDAI - po VELNIŲ, išmok bent patenkinamai rašyt - ar tu toks modernus nori atrodyti - vartoji narkotikus, naudoji "sh" vietoje š, varai ant savo šalies... tu axujienas, tikras vyras! p.s. čia ne tik tau asmeniškai, bet ir visiems - nusibodo man jau, užtenka valdžioje esančių "invalidų" - stenkimes būt geresni.
Windas 2010-01-05 15:22
rasau skubotai stala darbini pamatytum juoktums.. prietaisais nukrautas. Tu per daug imi mano zodzius i shirdi jei gerai isiskaitysi viska tai suprasi kad viska juoko formoje rasiau del lietuvos blogybiu... Mm o prabilus tai ka vartoju cia net ishvis ne tavo reikalas realiai statistika pasiziurek.. Kiek zmoniu buvo nuzudyta girtu zmoniu ir kiek zmoniu buvo nuzudyta apsirukius zoles ash is saves nieko nestatau ir nenoriu but modernus ash net pagoniskus dalykus labiau palaikau ir pahipiauti visai smagu .. cia gyvenimo budas. Tad jei tu toks geras zmogus kaip nori dietis tai tokiu fraziu patarciau maziau vartoti: --- Citata ish m.b: ...tu axujienas, tikras vyras! --- Antru zodeliu parodiai kokie lietuviai yra... ash tikrai nieko lyg ir neizeidziau pasakiau kaip yra ir realybe.. nieko ten blogo.. o tu prasideda.. VOT SURUSEJAS LIETUVIS TU m.b.
Vygintas 2010-01-05 15:30
Aš asmeniškai manau, kad lietuviams dabar sunku padaryti tokį sarašą dėl kažkokios keistos žurnalistikos Lietuvoje. Kiek paskaitai dienraščių, ar popierinių ar internetinių nebesvarbu visiškai - viskas tik blogai. Apskritai paėmus pvz lrytas ir delfi, ko gero didžiausi puslapiai Lietuvoje, tai paskutiniai du mėnesiai apibendrintai susideliotų maždaug taip: kubilius blogas/ pedofilai/ gripas/ šunelis pipiras/ nepamirškit, kad kubilius blogas kai tuo tarpu per tą patį laiką vien technologijos.lt kiek aprašė naujų pasiekimų, ir ne tik pasaulyje, bet ir lietuvoj apie kūrybingus studentus ir t.t. Nori nenori žurnalistai stipriai prisideda prie pasaulėžiūros kūrimo, tikriausiai todėl dabar tik technologijose ir skaitau pilnus straipnius, kitur užtenka pavadinimą perskaityt, tik tam, kad galėtum priskirti vienai kuriai nors temų išvardintų aukščiau. Nors pvz cnn visada pateikia ką nors idomaus, galėtų ir mūsiškiai pasimokyti
Separatistas 2010-01-05 15:30
1. geriausias alus pasaulyje (tikrai daug apdovanojimų turi)
Windas 2010-01-05 15:37
Separatistas cia teisybe net daznai per filmus tai sako
Smėlis 2010-01-05 15:42
tai matyt šiandien vairuotojų kultūra didžiuojuosi
Smėlis 2010-01-05 15:43
tik nei vienas, kuris apdovanojimus turi, NĖRA alus nebent alų vadinsim angliarūgštės prisotintą iš koncentrato pagamintą bizalą edit: kiek žinau, toje pačioje Vokietijoje alaus darykloms taikomi ypač griežti reikalavimai. alus privalo būti gaminamas tik tradiciniu/natūraliu būdu
m.b. 2010-01-05 16:02
Windai - persūdžiau, nepyk... tas žodelis irgi tyčia pavartotas... Dėl žolės ir alkoholio čia būna laaaabai ilgos diskusijos - bet jei į tema, tai alkoholis daugiau ar mažiau yra mūsų kultūros dalis, žolė - ne. Bet gaila, kad alkoholis nors ir turi senas tradicijas pas mus, bet vartojamas, labai dažnai, netinkamai... O tie alaus apdovanojimai.... na nežinau - labai jau komerciškai jie atrodo... tikras alus būna mažose daryklose.