Surasti vietą gyvenime galima neturint nei rankų, nei kojų (video)  (16)

Pamačius šį video klipuką apie Nicką (Nick Vujicic), negali nesižavėti žmogaus dvasios stiprybe ir jos galimybėmis. Gimė Austalijoje, Melbourno mieste 1982 metais be rankų ir be kojų. Kiti vaikai, jo broliai ir seserys, gimė visiškai normalūs. Gydytojai nesudaro kaip paaiškinti šį fenomeną. Atrodo pasmerktas nepilnaverčiam ir uždaram gyvenimui, Nickas visiškai paneigė šias prognozes ir dabar drąsiai gali save vadinti pavyzdžiu daugeliui jaunų ir pagyveniusių žmonių, pasinėrusių į savo "rūpesčius" ir negandas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2007-07-11 Surasti vietą gyvenime galima neturint nei rankų, nei kojų (video)  (16)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jeigu reiktų Nicką pristatyti, tektų išvardinti eilę jo "titulų" - profesionalus oratorius ir finansininkas, verslininkas, pagaliau nepaprastos vidinės ir psichologinės laisvės žmogus, tiesiog spinduliuojantis gyvenimo džiaugsmu.

Jo negalia? Jis praktiškai to nė nepastebi - anot paties Nicko, jie nėra nelaimingas invalidas, jis tiesiog KITOKS. Ir tuo labai didžiuojasi ir džiaugiasi.

Manot gyventi be rankų ir be kojų praktiškai neįmanoma? Ir dar kaip! Praktiškai be niekeno pagalbos. Neskaitant aišku buitinių darbų. Bet kam kalbėt, jei visa tai galima pažiūrėt video medžiagoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (16)