Paviešino slaptas bylas apie NSO  (20)

D. Britanijos Gynybos ministerija paviešino slaptus dokumentus apie pastebėtus neatpažintus skraidančius objektus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Viešai internete pateiktose bylose galima susipažinti ne tik su eilinių piliečių, bet ir karių ar policijos pareigūnų liudijimais apie tariamus ateivius, praneša BBC.

Keistos šviesos virš Vaterlo tilto, per plauką lakūnų išvengti susidūrimai su neatpažintais skraidančiais objektais, neregėti įspaudai javų laukuose ir ką apie visa tai galvojo Britanijos vyriausybė.

Nacionalinė šalies televizija ironizuoja, kad nuo šiol tiesa slypi nebe anapus, o Nacionalinių archyvų interneto svetainėje, kurioje viešam naudojimui patalpinti nuo 1978-ųjų buvę įslaptinti dokumentai apie gyventojų ir įvairių pareigūnų tariamus ar tikrus susidūrimus su ateiviais iš kosmoso.

Viename jų žmogus detaliai pasakoja apie savo nuo vaikystės turėtą fizinį ir psichinį kontaktą su žaliomis būtybėmis, kurios vėliau buvo sunaikintos kitos rasės ateivių.

Kitas detaliai aprašo apsilankymą ateivių laive ir tai, jog buvo paleistas neva dėl pernelyg garbingo jo amžiaus.

Arhyvuose yra ir pareigūnų liudijimų, kosminių laivų piešinių ir oficialus vyriausybės raštas Lordų rūmams, kuriame teigiama, jog ši niekada nebuvo užmezgusi jokio kontakto su būtybėmis iš kosmoso.

Su aštuoniomis iš 200 sukauptų bylų pirmąjį mėnesį lankytojai gali susipažinti nemokamai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (20)

Susijusios žymos: