„Nauja atominė elektrinė Lietuvai reikalinga, tačiau ne bet kokia kaina“, – sako SEB Vilniaus banko analitikai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-12-14 14:43
manau, kad pernelyg rizikinga bristi į tokias skolas, kai juo labiau nėra ta kaina tiksli ir patikrinta.. o tikėtis, kad tai suteiks papildoma politinį svorį būtų per drasu.. prisiminkime, kad ir turėdami IAE jau mokėdavome ir mokame brangiau nei kaimynai.. o mažeikių nafta? kažkodėl ir čia mokame europietiškai..
Anonymous 2007-12-14 23:22
Nepaisant to, ką mindaugas parašė, vis tiek savos elektrinės turėjimas atrodo 100 kartų mielesnis variantas, nei pastovus elektros pirkimas iš Rusijos (jau galima vadint SSRS 2). Mane asmeniškai kausto neapsakomas siaubas, pagalvojus kiek ir nuo ko mes būsim priklausomi... Užtenka to, kad dujas jau perkam... Geriau mokėti brangiau saviems, o ne Putino šutvei.
Anonymous 2007-12-15 01:39
Pritariu Jotautui, sunku pasakyt kokios čia povandeninės srovės dėl finansinių ir politinių dalyku plaukioja, branduolinio kuro užteks dar ir ilgam ir jis nemanau kad bus toks nenuspėjamas kainos atžvilgiu, o su nafta ir dujom... toli pavyzdžių ieškoti nereikia, žvilgtelkit į kaimyninę Baltarusiją, kol jų politika atitiko didžiojo brolio įnorius mokėjo pasakiškai mažas kainas, o va kai interesai išsiskyrė... Panašu kad ir Lietuvėlei atėjo panašūs džiaugsmai tarkim kad ir su tom pačiom dujom už kurias mokėjom mažiau nei visas kitas pasaulis.
Anonymous 2007-12-15 01:43
pasipidysiu "nafa dujom" ir elektos importu ...