NASA nuslėpė Mėnulyje surastus civilizacijos įrodymus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2007-11-02 19:42
tikrai čia kažkokios neaiškios dirbtinės kilmės civilizacijos liekanos.rodos, kai buvo apolo - 11 misija, astronautai susidūrė su neaiškios kilmės civilizacija Mėnulyje,kuria NASA irgi nuslėpė, bet prieinama per interneto saitus.beje, įdomiausias dalykas buvo, kai astronautai pirmasyk Mėnulyje važiavo mėnuleigiu, jis labai įtartinai lėtai važiavo.joks aparatas paprastai lėtai važiuoti negali; tad kodėlgi grįžtant astronautai mėnuleigiu daug greičiau grįžo prie erdvėlaiviu?astronautas Oldrinas teigė, kad jų mėnuleigį kažkas tarsi stabdė, po to astronautai Mėnulyje pamatė kupolo dydžio pastatą iš kuro pabiro tarsi vėžio formos padarai.čia ne tik tose senuose fotografijose yra tų liekanų, jų Mėnulyje yra daug daugiau, negana to, astronautams bevažiuojant mėnuleigiu, jie gavo pranešimą senają lotynų kalba, kad jėgos demonstravimas įvyks žemėje, beje čia jau yra nenuginčijamas faktas, kas po to buvo;nuo medžių žemėje tam tikroje vietoje nukrito šakelės, atitinkamoje valstybyje, ir atitinkamoje teritorijoje, kurios informacijos šaltiniai nutyli. dabar yra tvirtas pagrindas manyti, kad Mėnulis yra ateivių kolonizuotas.Kodėlgi amerikiečiai jau daugiau kaip 30 metų nebeskrenda į Mėnulį?nes Mėnulis turi savo nuolatinius gyventojus, kurie kažkodėl nelabai pageidauja kontaktų su žemiečiais. tikrai.čia ne fantazijos, tikra tikrovė, nes NASA tokius dokumentus turi užslaptinusi, kaip pirmieji astronautai patyrė ateivių kontaktą. negana to Mėnulyje ir Marse yra tam tikri "Bermudų rajonai" kur labai dažnai erdvėlaiviai genda, sudužta ir net ryšys su erdvėlaivių centrų dingsta. anksčiau tuo netikėjau, bet dabar kai prieinama daug informacijos tad darosi nepaprastai įdomu.čia net nespecialisto akis gali įžiūrėt, civilizacijos liekanas, vienoje nuotraukoje ant Mėnulio atrodo tarsi vapsvos formos objektas, kitoje - erdvėlaivio formos pastatas, tarsi saulės baterijos.
Anonymous 2007-11-02 21:01
o gal gali parašyti tuos saitus???
Anonymous 2007-11-02 22:19
Gal butų galima plačiau sužinoti apie ateivius mėnulyje? Aš irgi labai domiuosi tokiais dalykais, ypač gyvybe kitose planetose...
Anonymous 2007-11-02 22:21
esu girdejes, kad per skrydi i menuli erdvelaivi seke NSO, ir tai yra uzfiksuota pokalbiu yrashuose. bet pirma karta gidziu apie slaptas nuotraukas. nors as ateiviais ir tikiu, gana skeptishkai ziuriu i tikias nuotraukas ir teiginius. isivaizduokit, jei jus staiga kitoje planetoje sutiktumet nezemishka gyvybes forma - nu taigi cia tas pats kaip kapinese vaiduokli pamatyti. mire is baimes tie kosmonautai butu. o tas 30 metu laukimas tai cia tipo del musu atsilikusiu technologiju? norit pasakyti, kad db jau mes prilygstam ateiviams todel spjove i juos vel pradedam lenktynes i menuli? abejoju abejoju....
Nerka 2007-11-02 22:39
Cia aplamai kaikurios nuotraukos yra keitos, tarkim si: Nuotraukoje matoma, kad veleva, kaip ir plevesuoja? Is kur tas vejas? O jo tikrai nera, galima pasakyti is nusedusiu dulkiu sluoksnio Tai gal cia falisifikatai? Jai taip tai tikrai jie kazka spepe... 8)
Anonymous 2007-11-02 23:34
Kažkur buvau radęs info, kodėl ta vėliava plevesavo. Ten viskas labai aiškiai paaiškinta, todėl šitą dalyką galima atmesti.
eWizard 2007-11-03 00:26
Šiaip tai žmogus mėnulyje dar nebuvo. Taip pat nebuvo ir kažkur aukštai aukštai nukeliavęs. O dirbtiniai palydovai yra tik mitas! To dar betrūko, kad konspiracijos teorijas pradėtemėt propoguot.
Retry 2007-11-03 02:01
Anonymous 2007-11-03 11:52
Dėl vėliavos ten kaškas su trintimi į aliuminį stieba paiškinta ... tikrai nesigilinau ,bet NASA tai kaškaip protingai paiškino O dėl kitų civilizacijų aš manau kad tai yra papračiausias issigalvojamas (aišku gal ir tiesa) tam nes menulis arti žemės ir taip gan patogios sąlygos tirimams kur galėtų būti geriau tirti marsą ar menulį tai žinoma kad mėnulį . O tos nuotraukos tai čia pagal kitų fantazijas kitiems patinka astronomijos sudėtingumas teorija , o kiti mėgsta astronomija vien dėl jos egzotiškumo ir prisigalvoja visokių teorijų žinoma tai nereiškia ,kad aš jas neigiu tik tiek ,kad mes dar nesam tam pribrendę.
Robinis 2007-11-03 14:31
amerikiečiai pirmi mėnulyje... man tai keistai tai skamba... jie per greit tais 1969 kažkaip apdarė pažanga.nes kiek jie bandyddavo tu raketu paleist tai visos tiesiog sprogdavo ar pakile nuo žemes truputį tiesiog subirdavo... bet paskiau staigiai ir stebuklingai nuskrido i menuly.. jau kažkas netokio... ir sakykim kad ir sita foto žiurim pirma paveiksliuka. kaip gali to astronauto kostiumo priekis but apsvistas kad net ir menkos detales matosi.. jai saule jam is nugaros.. ir atkrepkim demesi ir y salmo apsvietima.. atrodo kad stovetu virs kokos nors lempos... aij cia daug galima prirasyt apie tai http://www.thekeyboard.org.uk/Did%20we% ... 20Moon.htm IR neatrodo keista dar tas kad per ta 1969 metu menulio kelione buvo padaryta kažkur 16000 nuotrauku ..o tik kiek mažai mes ju galim pamatyti .. gal kokia 100 surastumet ...
Retry 2007-11-03 14:54
Pasiskaityk tą nuorodą kur daviau Ten visi mitų debunkinimai. Yra ir apie tuos kalnus ir t.t Edit-> Ir šiaip pamąstyk, kiek žmonių dirbo prie šitos misijos - tūkstančiai. Manai visus juos įmanoma apgauti būtų, juos dirbančius prie misijos? Arba, kad visi išsaugotų paslaptį?
Ta 2007-11-03 15:21
Tie paistaliojimai apie tai kad jav nebuvo menuly yra kliedesiai...ir jei patys pamatytumet zmones, kurie tas idejas skleidzia, suprastumet kokie jie beviltiski. Bet koki "irodyma", kad zmones nebuvo menuly galima paneigt, be to, joks ekspertas to netvirtina, nes supranta kokia tai nesamone butu. O del civilizaciju tai galima ir taip mastyt - zmogus rado kelias keistas nuotraukas ir sumane $ uzsidirbt...kazkaip nesinori tuo tiket.
Anonymous 2007-11-03 15:36
kadangi as studijuoju astrofizka, tai kalbejau su "rimtais" dedemis, su kuriais esu kalbejais siomis temomis.Pavyzdziui, del tos veliavos, tai galima interpretuoti ivairiai: fotografuota Nevados dykumoje ar is tikruju Menulyje. O kad amerikieciai buvo Menulyje , tai negalima abejoti. Tigi jie tuomet lenktyniavo su SSRS ir juos stebejo visas pasaulis ivairiais prietaisais ir kaip butu imanoma viska su rezisuoti?be to, zmones apie ta Menuli labai jau kuria iliuzijas, is kuriu nori tik pasipelnyti.Kazkas kazka pasake apie Menuli ir jau vel pasaulis nukreipia akis i dangu..
Robinis 2007-11-03 18:05
nu kad ir po tos visos menulio programos ,,per daug žmoniu diingo kurie su ja buvo susije... bet vistiek per daug paslapties yra su ta 1969 menulio programa...
Anonymous 2007-11-03 21:23
Voker!!!!!!!!!!!parasyk saitus!!!
formis 2007-11-03 22:44
eilinis amrikieciu naivumo irodymas, jiems tik samokslo teorijos galvoje
Thomasasz 2007-11-04 00:14
Na, o aš, tiesą pasakius, nebežinau kuo tikėti :D Palauksiu geriau oficialios info
Anonymous 2007-11-04 08:00
Ne Apollon o Apollo
Anonymous 2007-11-04 15:16
Mano nuomone nieko ten mėnulyje nėra. Žmogus sumanė pasipelnyt su tomis nuotraukomis ir tiek..
Anonymous 2007-11-04 17:43
taigi žmogus tiki tuo kuo nori tikėt ir mato tą ką nori matyt ir nepaaiškinsit jūs jam