Dabartinio pasaulio paauglės: nykstančios senosios tradicijos ir nevaldoma naujoji laisvė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2008-09-26 15:27
manau dalį problemos sudaro tai, kad tėvai ir mokytojai ir šiaip bendruomenė nekalba su paaugliais apie šituos dalykus normaliai. geriau jau apsimesti kad 15-mečiai seksu neužsiima ir tada nelieka jokios problemos. arba dar gera taktika yra pabarti užuot paaiškinus. nepažįstu nei vienų tėvų, kurie į šitus dalykus reaguotų ne isteriškai.
Anonymous 2008-09-26 16:49
Na mokyklose drasiai galima ivesti kad visi devetu uniformas, tai ir nebeliktu miniaku, su stringais. O visa kita tai tik sugebejimas blaiviai mastyti, o ne vadovautis emocijomis. Jei pamatai uzpakali ir begi paskui ji, tai niekas ir nepades. O jei mergos nesuvokia i ka pacios provokuoja buti "pakabintom" ir paskui likti nesciom tai cia irgi ju paciu reikalas. Tik aisku visuome turetu visados tai paaiskinti ( tevai, mokytojai ir t.t.) ko reiketu nedaryti kad to isvengti, o jau kurie nenores, ir nemastys, niekados ju ir nepakeisi.
Nerkashis 2008-09-27 17:36
Blem komentarai tai.... Esu ženotas 5 metai. Kartais su žmona panašia tema pasišnekam. Reikia moteris, merginas suprast. Jei ji apsivilko rūbą su iškirpte ar trumpesnį sijoną, tai nereiškia kad tai daro dėl kitų. Palyginkit vyrą ir moterį. Vyro stereotipas - riaugėjantis, bezdantis, besidomintis technika, tepaluotas ar nuo klaviatūros sutinusiais pirštais, jėgą demonstruojantis individas. Moteris gi - švelni, prisižiūrinti, rami (dažniausiai), labiau besidominti dvasiniais dalykais individas. Tai grįžtant prie rūbų, jis moteriai visų pirmą suteikia asmeninį pasitenkinimą. O mes vis galvojam kad va čia mumis vilioja. Ir be abejo čia straipsnyje minėtas žiniasklaidos ir pamogų industrijos priverstinai kišamas menekenių su "standartais" idealas. O tokias paaugles labai lengva išvest iš doros kelio. Nzn gal supratot...
kiesza 2008-12-04 18:29
Cia kalti tiek suauge vyrai tiek moterys o ypac internetas TV zurnalai gi vaikai magdzioja suaugusius na protingesni susilaiko bet ju sparciai mazeja tad db situacija tokia. Vyru naudai juokauju
Tir4elis 2009-03-31 10:57
Nerkashis, pilnai pritariu. Stereotipai sterotipais, bet vaikams visgi reikia paaiškint kas ir kaip, kad bent jau bandytu nuomone iš visapusiškos informacijos susidaryt, nes kai vien tik teliką ar internetą mato tada tikrai nuo proto gali nulėkt, tuo labiau, kad konkurencija mokyklose kaip įprasta labai didelė dėl pripažinimo..
Ignorital 2010-03-31 21:52
"atrasti kažką nekvailo, kas siųstų priešingą žinią. Labai populiari Stephenie Meyer „Saulėlydžio“ (Twilight) knygų serija galėtų būti vienas pavyzdžių." "„Gandų mergina“ (Gossip Girl – paauglių TV serialas)" Ką ir bepridurt. Lol.
dashis 2010-04-18 10:48
Nezinau ka pasakyti , sakyciau cia tik USA taip yra ,bet pats mokausi ir matau as tas merginas taip kad....