Mykolas Drunga. Vairuotojams lengviau vairuoti girtiems, negu šnekučiuojantis telefonu

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ligonis 2009-08-01 03:19
pilnai sutinku su tom baudom. pats nors ir vairuoju, bet daugiausia ka esu pasakes atsiliepes telefonu kai vairuoju "ner laiko" poto padedu rageli. ir nesvarbu kiek metu vairuoji - jei kalbi, naudoji tas smegenis kurios kitu atveju butu naudojamos vairavimui. niekad nepateisinsiu pusvalandzio trukmes pokalbiu telefonu vairuojant automobili
kionig 2009-08-01 10:32
Apie vairavima isgerus isvis tokiu kalbu, kad "lengviau vairuoti" neturetu buti. O kai blaivas zmogus vairuojantis kalbasi telefonu, tai cia priklauso nuo situacijos, bet taip pat turetu buti vengiama kalbeti telefonu vairuojant. O jei girtas ir dar telefonas skamba pries pat nosi ? Dek tas baudas kiek nori, kaip snekejo taip ir snekes, nors ir supranta, kad pazeidzia taisykles. Lygiai taip pat uzliuliuoja budruma pokalbis su pakeleiviu. Geresne sankcija yra teisiu atemimas ir dar baudos susimokejimas.
Javax 2009-08-04 11:20
mane irgi siaip uzknisa koks labai kalbeti megstantis keleivis, kai jo reikia klausytis visa laika. paskui nebeina suprasti kur vaziuoji ir kodel vaziuoji. apie zenklu stebejima net nekalbu.
Mistė 2009-08-04 12:38
Tai gal dar, jūsų nuomone, reiktų vairuojant uždrausti ir muzikos klausytis? Važiuoji kokius 300 km (ar daugiau) su šeima ir visiems liepi tylėt, kad netrukdytų vairuot? Nesu vairavus, bet nemanau, kad vairavimas ir kalbėjimas telefonu (laisvų rankų įranga) nesiderina... O jei kažkas trukdo susikaupt, tai lygiai taip pat ir tiesiog savo mintys gali trukdyti susikaupt... tai gal uždrauskim ir mąstymą vairuojant?