[Žinios trumpai] Atskleista gigantiška E. Musko apgaulė: milijardierius gali netekti JAV pilietybės arba sėsti į kalėjimą  (8)

„Capitol Hunters" grupės teigimu, „SpaceX" ir „Tesla" įkūrėjas negavo fizikos laipsnio Pensilvanijos universitete. Milijardierius, remiantis jų turima informacija, neįstojo ir į doktorantūrą Stanforde.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikiečiui milijardieriui, „SpaceX" ir „Tesla" įkūrėjui Elonui Muskui gali būti atimta JAV pilietybė dėl dokumentų klastojimo ir nelegalaus gyvenimo JAV. Tai teigiama „Capitol Hunters" grupės tyrėjų socialiniame tinkle „Twitter" paskelbtuose dokumentuose.

 

Grupės šaltiniai teigia, kad Elonas Muskas 1995 metais nebaigė fizikos mokslų Pensilvanijos universitete, o jo diplomas yra netikras.

„Jis neturi fizikos ar kitos technikos krypties bakalauro diplomo. Į aspirantūrą nepateko, mokyklą paliko 1995 metais", – pažymėjo medžiagos autoriai.

Tyrėjai teigia, kad milijardierius nepateikė Stanforde paraiškos doktorantūros studijoms.

Kas žinoma apie Elono Musko išsilavinimą?

 

Elonas Muskas yra kilęs iš Pretorijos miesto Pietų Afrikos Respublikoje. Būsimasis milijardierius, būdamas 17 metų, persikėlė į Kanadą ir studijavo Queens universitete, Kingstone.

Po 2 metų studijas tęsė JAV. „Capitol Hunters" domėjosi šiuo konkrečiu laikotarpiu. Tyrėjai perspėjo, kad JAV imigracijos įstatymų pažeidimas yra rimtas nusikaltimas, galintis kainuoti milijardieriui pilietybę.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(125)
(30)
(95)

Komentarai (8)