Paaiškėjo netikėta žinia: Putinas yra priklausomas nuo Izraelio, gali įvykti didelis smūgis Iranui (video)  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis kalbėjo apie Izraelio ketinimą sunaikinti Irano branduolinį potencialą 2023 metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas pirmiausia užsiminė, jog Kremliaus vadovas sunkiai serga ir kreipėsi į Izraelio gydytojus. Kita vertus, Rusijos sąjungininkas yra Iranas, aprūpinantis ją amunicija ir bepiločiais orlaiviais.

Taigi V. Putinas atsidūrė tarp dviejų ugnių, naudodamas abi priešingas puses savo naudai. Andrejus Piontkovskis mano, kad Izraelis nebeketina toleruoti Irano agresijos, kuri pasireiškia teroristinių aktų pavidalu, ir šiais metais yra pasiruošęs sunaikinti šios valstybės branduolinį potencialą.

Andrejaus Piontkovskio požiūrį į Izraelio ketinimus 2023 m. galima rasti jo pokalbyje su Romanu Tsymbalyuku „YouTube" kanale.

Rusų sociologas juokavo, kad Kremliaus vadovą gydo Izraelio gydytojai: „Tai jau ne versija, dauguma ekspertų patvirtina, kad V. Putinas turi rimtų onkologinių problemų. Vienos Artimųjų Rytų valstybės gydytojai sprendžia šias problemas, o jūs galite atspėti, kurioje. Aišku, ne Irane". „Dabar, naujai paaštrėjus šios valstybės ir Irano santykiams, tarsi Izraelio vadovybė kelia tam tikras sąlygas mūsų „fiureriui", todėl situacija ten yra gana sunki.

 

Tai tokia „vyšnia ant torto", tačiau tai nekeičia pagrindinės tendencijos, kad 2023 m. turi būti sunaikintas Irano branduolinis potencialas. Tai tvirtas Izraelio valdžios sprendimas, o šalutinis poveikis, be kita ko, bus Irano valstybės žlugimas, o ilgai kentėję Azerbaidžano žmonės pagaliau grįš į savo istorinę tėvynę", – apibendrino savo pamąstymus apie dabartinę dviprasmišką situaciją santykiuose tarp tokių šalių kaip Izraelis, Iranas ir Rusija Andrejus Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)

Komentarai ()