[ŽT] To dar nebuvo: rusai tiesiog masiškai bėga pas savo didžiausią priešą  (1)

Palyginus su nelegalių imigrantų iš Rusijos Federacijos sienos kirtimo lygiu iki 2022 m. vasario 24 d., dabartinis išaugo šimtais procentų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skraidydami į JAV per Meksiką rusai sumušė rekordus: nelegalių imigrantų iš Rusijos Federacijos antplūdis viršijo istorinį slenkstį. Rusijos kariuomenės invazijos į Ukrainą ir mobilizacijos fone Rusijos nelegalūs imigrantai masiškai skubėjo į JAV. 

Šalies migracijos tarnybos nuo spalio iki vasario stebi anomalią Rusijos piliečių „invaziją“ – 25 tūkst. žmonių. Rusai bando kirsti sieną į šalį iš Meksikos, praneša televizijos kanalas RTVI. Žurnalistai patikslina, kad vos per metus nelegalių imigrantų srautas iš Rusijos į JAV šoktelėjo 3,5 karto. Palyginus su buvusiu lygiu iki 2022 m. vasario 24 d., jis padidėjo šimtais procentų. 2020 metais į JAV pateko tik 467 Rusijos nelegalūs imigrantai.

 

JAV duomenimis, 2023 metais sėkmingai prieglobstį gavusių rusų dalis siekė 63%, o tai yra gerokai daugiau nei kitų šalių piliečių – 38% žmonių iš Venesuelos ir tik 5% bėgančių iš Meksikos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(32)
(38)
(-6)

Komentarai (1)