[ŽT] „Paėmė ragelį, kažką jame padarė, o tada nugriaudėjo sprogimas“. Liudininkai skelbia, kaip buvo nužudytas Tatarskis  ()

Rusijos naujienų agentūros praneša, kad vietos tyrėjai sulaikė Darją Trepovą, kuri dieną prieš tai dalyvavo renginyje ir perdavė Vladlenui Tatarskiui suasmenintą biustą, kuriame, kaip rodo tyrimas, buvo paslėpti sprogmenys.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-04 [ŽT] „Paėmė ragelį, kažką jame padarė, o tada nugriaudėjo sprogimas“. Liudininkai skelbia, kaip buvo nužudytas Tatarskis  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas didžiausių Rusijos „Telegram“ naujienų kanalų „Baza“ praneša, kad liudininkai patvirtina nervingą D. Trepovos elgesį, kuri, perdavus statulėlę, suskubo atsisėsti kuo toliau nuo V. Tatarskio.

„Išpakavus statulėlę, praėjo dar šiek tiek laiko. Darja paėmė ragelį, kažką jame padarė, tada nugriaudėjo sprogimas“, – rašoma pranešime. Remiantis viena Rusijos tyrimo versijų, mergina galėjo būti panaudota „tamsoje“ – ji pati galėjo nežinoti apie savo atneštą bombą.   

Tuo pačiu metu sprogstamasis įtaisas buvo mažas: sprogimo organizatoriai užsibrėžė tikslą sunaikinti tik samdinį Vladleną Tatarskį, o tai galiausiai pavyko padaryti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(2)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: