[ŽT] Propagandistas šokiruotas, kas jam nutiko metro: „Vienas žmogus atpažino mane“ (Video)  (1)

Propagandistas pripažino, kad rusai jį niekina, ir kvietė Kremliaus gyventojus leistis į metro. Dėl pralaimėjimo kare Rusijos visuomenėje auga susierzinimas. Pyktis jau pradėjo lietis ant vadinamųjų „karo dainininkų“ – Kremliaus propagandistų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai atvirai kalbėjo Rusijos rezervo leitenantas, „amerikonizmo politologas“ ir dažnas Rusijos propagandinių pokalbių laidų svečias Dmitrijus Evstafjevas.

Ukrainiečių tinklaraštininkas Sergejus Sternenko „Telegram“ kanale atkreipė dėmesį į skundus. D. Evstafjevas tikina, kad Rusijos piliečiai pradėjo prie jo prieiti gatvėje ir reikšti nepasitenkinimą. Jis itin piktinasi, kad savo adresu turi klausytis rusų nuomonės. „Vienas žmogus metro norėjo prie manęs prieiti, atpažino (mane). Jis priėjo, pažiūrėjo, mostelėjo ranka ir nuėjo. Man tai buvo labai sunki patirtis“, – skundėsi rusų leitenantas.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad rusų pyktis valdžiai yra didžiulis. Šalies vadovybę gelbsti tik tai, kad ji savo aplinkoje nesusiduria su gyventojais.

„Klausau žmonių, ką jie galvoja. O dabar galvoju, kad kartais mūsų vadovams irgi reikia nusileisti į metro ir pažiūrėti, kiek stotelių jie pravažiuos be rimtų kūno (sužalojimų - red.)“, – piktinosi propagandistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(1)
(65)

Komentarai (1)