„Xi Jinpingas eina į karą. Macronui to neatleis niekada“. Skelbiama, ką skubiai daro JAV (Video)  ()

Publicistas Andrejus Piontkovskis pasidalijo informacija, kaip JAV valdžia nusprendė „nubausti“ Kinijos vadovą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Xi Jinpingas iš tikrųjų situaciją eskaluos, jis eina į karą“, – savo dialogo su Marku Feiginu metu užtikrintai pareiškė Andrejus Piontkovskis. Vėliau savo mintis apie Xi Jinpingo planus išplėtojo tremtyje gyvenantis rusų politologas, sakydamas: „Xi tam paėmė trečią kadenciją: duokite man trečią kadenciją ir aš susigrąžinsiu Taivaną“.

Andrejaus Piontkovskio interviu galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Žinomas žurnalistas paskelbė apie Amerikos valdžios „kerštą“ už Kinijos vadovo bandymą patraukti E. Macroną į savo pusę: „Išvardysiu 3 Xi žygdarbius: štai jis pasiskelbė Kinijos imperatoriumi ir iš karto sukurė pasaulinę „blogio imperiją“, kur pirmoje vietoje įdėjo Iraną, antroje - Rusiją, o trečioje faktą, kad E. Macronas pažadėjo kolosalų dalyką. Beje, šiandien džiuginanti naujiena iš Vašingtono: tai Baltųjų rūmų pareiškimas, kad artimiausiomis dienomis bus įvestos griežčiausios sankcijos prieš bet kokią Kinijos technologiją.

 

„Xi Jinpingas numatė, kad amerikiečiai griebsis technologinės blokados, ir „užverbavo“ E. Macroną, nes jis ten ištarė tiesiog fantastišką frazę ir jam niekada nebus atleista nei Amerikoje, nei Europoje.

Jis sakė, kad konflikto tarp Jungtinių Valstijų ir KLR Taivano atžvilgiu, Prancūzija nestos nei į vieną pusę“, – pagrindinę E. Macrono klaidą šiandien įvardijo politologas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(7)
(33)

Komentarai ()