„Tai bus vis dažniau. Ypač sekmadieniais“. Skelbiama, kodėl Rusijoje tą pačią dieną mirė 2 Dūmos deputatai (Video)  ()

Balandžio 23 dieną Rusijoje iš karto mirė du valdančiosios partijos „Vieningoji Rusija“ deputatai – 77 metų Nikolajus Borcovas ir 56 metų Džašarbekas Uzdenovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tai atsitiks vis dažniau“, – ekspertai kalbėjo apie dviejų „Vieningosios Rusijos“ deputatų mirtį Rusijos Federacijoje tą pačią dieną. Dviejų Rusijos deputatų iš V. Putino frakcijos mirtis Ukrainos žurnalistams sukėlė klausimų. Ar tai sutapimas? O gal už šio įvykio slypi kažkas daugiau? Buvęs Valstybės Dūmos deputatas Igoris Jakovenko mano, kad tai eilinis nelaimingas atsitikimas.

Tai ekspertas pareiškė interviu su Aleksejumi Gomonu metu, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Visiting Gordon“.

„Kai kalbame apie 450 deputatų ir tarp jų gana daug esančių pagyvenusių žmonių, tai būna ir sutapimų, iškritimų per langą arba kažkokių paslaptingų mirčių, kaip jau ne kartą nutiko mūsų istorijoje“, – sakė I. Jakovenko.

Savo ruožtu Rusijos ir Izraelio politikos strategas Michailas Šeitelmanas, duodamas interviu Vadimui Gerasimovičiui, į naujieną reagavo jam įprastu pajuokavimu: „Svarbu, kad jie mirė sekmadienį. Manau, kad tai yra svarbiausia šiame pranešime, nes čia aiškus Rusijos algoritmas... Penktadienį jie pradeda rimtai gerti. Penktadienį gėrė, šeštadienį prisigėrė, daugelis negalėjo sustoti, vėl išsiskirstė. Antros gėrimo dienos rytas yra sunkiausias – daugelis miršta, kažkam prasideda delirium tremens“. Bet vėliau M. Šeitelmanas išreiškė nuomonę, atitinkančią Igorio Jakovenko pasakymą.

 

Anot jo, Rusiją valdo seni žmonės, o aukščiausia vadovybė RF yra vidutiniškai 30 metų vyresnė nei Ukrainoje, todėl Kremliuje vis dažniau nutiks tokie dalykai, kaip deputatų mirtis.

„Bet nieko, juos pakeis „jauni“ 70-mečiai“, – ironiškai reziumavo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)

Komentarai ()