„Jo neįmanoma šturmuoti. Ten tikra citadelė“. Skelbiama apie visiškai slaptą Putino bunkerį užsienyje  (7)

Putinas slėptųsi slaptame bunkeryje Afrikoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-14 „Jo neįmanoma šturmuoti. Ten tikra citadelė“. Skelbiama apie visiškai slaptą Putino bunkerį užsienyje  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidentas Vladimiras Putinas, pasipiktinęs politinio pralaimėjimo perspektyva, nusprendė Afrikoje pasistatyti savo pilies rezidenciją. Ji buvo sukurta kaip neįveikiama tvirtovė, kurioje Putinas galėtų pasislėpti nuo persekiojimo.

Pasak Rusijos politologo Valerijaus Solovjovo, naujoje rezidencijoje diktatorius planuoja saugoti didžiulę krūvą aukso, brangakmenių ir pinigų įvairiomis valiutomis, informuoja „Glavred“.

Šią rezidenciją Centrinės Afrikos Respublikoje sukūrė „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas. Jis pastatė tai, kas atrodo kaip citadelė su požemine struktūra, kurios negalima šturmuoti. Citadelėje yra visko, ko reikia patogiam gyvenimui. Įdomu tai, kad auksas, brangakmeniai ir tikri padėklai su doleriais saugomi jau ilgai.

 

Šie Putino veiksmai rodo, kad jis nebepasitiki savo padėtimi Rusijoje ir yra pasirengęs bet kokioms priemonėms išlaikyti savo valdžią. Neįveikiamo prieglobsčio kūrimas Afrikoje yra tik vienas iš žingsnių, kurių imamasi siekiant išlaikyti valdžią Rusijoje, ir tai rodo, kad Putinas eis iki galo. Žinoma, tokie veiksmai tik pabrėžia padėties Rusijoje nestabilumą ir kelia žmonių nepasitikėjimą, taip pat garantuoja Ukrainos pergalę kariniame konflikte.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(21)
(7)

Komentarai (7)