[ŽT] „Tai unikalus šansas.“ Lukašenka skelbia beprotišką pareiškimą, ką gali padaryti Putinas (Video)  ()

Baltarusijos diktatorius jau pradėjo platinti Rusijos branduolinį arsenalą. Jo nuomone, Kremliaus „mylėtojai“ turi unikalų šansą susivienyti.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-29 [ŽT] „Tai unikalus šansas.“ Lukašenka skelbia beprotišką pareiškimą, ką gali padaryti Putinas (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos okupantai yra pasirengę duoti branduolinį ginklą visoms šalims, kurios prisijungs prie vadinamosios Sąjungos valstybės. Tai sakė Baltarusijos prezidentas Aleksandras Lukašenka gegužės 28 dieną interviu Rusijos propagandistui Pavelui Zarubinui metu.

„Jeigu kas nors nerimauja... Nemanau, kad Kazachstano prezidentas Kasimas Jomartas Tokajevas dėl to jaudinasi. Bet niekas neprieštarauja, kad Kazachstanas ir kitos šalys turėtų tokius pat glaudžius ryšius su Rusijos Federacija kaip mes“, – sakė Baltarusijos diktatorius.

Anot A. Lukašenkos, viskas labai paprasta – būtina sudaryti Baltarusijos ir Rusijos Federacijos aljansą ir „branduolinis ginklas bus visiems“.

„Tai yra mano, o ne rusų nuomonė. Bet aš manau, jog tai įmanoma. Ir strategiškai kiekvienas turėtų suprasti, kad turime unikalų šansą susivienyti“, - tęsė jis.

 

A. Lukašenka taip pat priminė susitarimą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu dėl taktinių branduolinių ginklų dislokavimo Baltarusijoje.

„Kur ir kiek bus branduolinių ginklų, apie tai nesakysiu. Reikėjo sprendimo, kurį jis priėmė, tiksliai taip, kaip žadėjo“, - apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(19)
(-18)

Komentarai ()