„Didelė kraujagyslių avarija.“ Gydytojas skelbia, kas nutiko Lukašenkai ir Putinui  ()

Gydytojas pasiūlė, kiek liko Putinui ir nuo ko Lukašenka gali mirti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Baltarusijos diktatorių sveikata jau seniai prastėja. Negana to, žiniasklaidos erdvėje vis dažniau pasirodo informacija apie jų itin sunkias ligas.

Tačiau gydytojas Jevgenijus Komarovskis nepataria per daug tikėtis greitos biologinės Putino mirties. Jis turi prieigą prie geriausių vaistų.

Komarovskis apie tai papasakojo „24 kanalui“.

Jis pažymėjo, kad šiuolaikinė medicina leis Putinui dar kelerius metus „gerti ukrainiečių kraują“.

„Putino gyvenimą gali sutrumpinti jo aplinka, nes jis jau visus užkniso. Ir tai gali įvykti anksčiau, nei kai kurios vėžio ląstelės ar kraujo krešulys jį nužudys. Visam pasauliui greičiausiai bus pasakyta, kad tai kraujo krešulys. Bet greičiausiai jį pašalins kažkas iš savų“, – siūlė gydytojas.

„Baltarusijos diktatorius Aleksandras Lukašenka taip pat gali pasinaudoti geriausiais šiuolaikinės medicinos pasiekimais. Tačiau medicina nėra visagalė. Sprendžiant iš Lukašenkos išvaizdos, jam tikriausiai įvyko kraujagyslių avarija. Tai ūmios ligos, tokios kaip kraujo krešulys, insultas, infarktas“, – pabrėžė jis.

 

Būtent tokios ligos gali „pribaigti“ Lukašenką. O štai Putinas jau daug metų nevartoja alkoholio, nerūko, sportuoja ir yra apsuptas geriausių gydytojų.

„Štai kodėl yra mažesnė tikimybė, kad Putinas gali susirgti tokiomis ligomis kaip Lukašenka“, – sakė gydytojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(13)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: