„Jis išlaisvins siaubą šalyje.“ Skelbiama, ką dabar darys Putinas  ()

Jevgenijus Prigožinas po derybų su Aleksandru Lukašenka sustabdė savo samdinius 50 km nuo Maskvos.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-25 „Jis išlaisvins siaubą šalyje.“ Skelbiama, ką dabar darys Putinas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 24-osios vakarą, praėjus dienai po Rusijos gynybos ministerijos paskelbimo apie „karą“, „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas atšaukė kampaniją prieš Maskvą, sutikdamas su Aleksandro Lukašenkos sąlygomis.

Tačiau birželio 24-osios rytą Vladimiras Putinas prabilo apie „dūrį į nugarą“ ir išdavystę, kurios esą neatleidžia. Pasirodo, po kelių valandų jis asmeniškai per Lukašenką davė saugumo garantijas Prigožinui ir jo žmonėms. Tikriausiai 70-metis Kremliaus savininkas apsimes, kad nieko neįvyko.

Tokios istorijos Rusijos Federacijos prezidentui nepraeis be pėdsakų. Tiesą sakant, jis turėjo nusilenkti Prigožinui ir įvykdyti „Wagner“ sąlygas, „panaikindamas“ savo autoritetą.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas mano, kad išsigandęs Putinas turės išlaisvinti siaubą šalyje. Jis neturi kitų galimybių išlaikyti valdžią savo rankose.

 

„Putinas visada yra piktas, smulkmeniškas ir žiaurus. Ypač silpnesniųjų, kurie matė jo gėdą, atžvilgiu. Dabar jis išlaisvins siaubą šalyje“, – reziumavo Nesmijanas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(51)
(8)
(43)

Komentarai ()