„Putinas bijo konflikto su Šoigu.“ Netikėta žinia apie tikrąją ministro galią  ()

Vladimiras Putinas nesirengia paskelbti apie Sergejaus Šoigu atsistatydinimą – dabar konfliktas su gynybos ministru labai pavojingas Rusijos Federacijos prezidentui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas įvykdė J. Prigožino reikalavimus, apgynęs sau labai pavojingą priešą. Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu iš tikrųjų buvo FSO izoliuotas: jo niekur neįleido dėl asmeninio saugumo dingsties.

Keli kanalo „VChK-OGPU“ šaltiniai patvirtino informaciją, kad per „vagneriečių“ kampaniją prieš Maskvą S. Šoigu buvo J. Prigožino ir A. Lukašenkos derybų objektas. „Būtent dėl ​​S. Šoigu asmens J. Prigožinas iš pradžių nutraukė derybas (V. Putinas atsisakė atleisti gynybos ministrą). Tačiau padėtis su kiekviena valanda vis sunkėjo, kolona sparčiai artėjo prie Maskvos. 

Tačiau po to S. Šoigu liko izoliuotas, nes Rusijos Federacijos FSB direktoriaus pavaduotojas S. Korolevas asmeniškai įsakė skubiai peržiūrėti visą medžiagą apie Gynybos ministeriją. Buvęs Rusijos Federacijos prezidento asmens sargybinis gubernatorius A. Diuminas taip pat įtikino V. Putiną, kad reikia „pašalinti“ S. Šoigu. Tačiau Kremliaus savininkas nusprendė kitaip – ​​Rusijos Federacijos gynybos ministrą paversti kone didvyriu, nugalėjusiu J. Prigožiną.

 

„Šaltinis mano, jog čia esmė ta, kad S. Šoigu atstatydinimo atveju jis bus itin pavojingas dėl savo žinių, didžiulio jam lojalių žmonių skaičiaus, užimančių vadovaujančias pareigas ir svertų Kremliuje vykstantiems procesams. V. Putinas dabar tokiam konfliktui nepasiruošęs“, – mano kanalo pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(14)
(-9)

Komentarai ()

Susijusios žymos: