[ŽT] Putinas skelbia, kas laukia „Wagner“ smogikų  ()

RF prezidentas Vladimiras Putinas Rusijos piliečiams papasakojo apie Jevgenijaus Prigožino ir „Wagner“ organizuoto maišto pasekmes.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-28 [ŽT] Putinas skelbia, kas laukia „Wagner“ smogikų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putinas pareiškė, kad „priešai Rusijos Federacijoje, neonaciai Kyjive, jų Vakarų globėjai ir nacių patarėjai norėjo brolžudystės ir galiausiai, kad pralaimėtų Rusija“.

Sunaikinti lakūnai išgelbėjo Rusiją, o „vagneriečiai“ – Rusijos patriotai, „bandė panaudoti tamsą prieš savo ginklo brolius“.

Pasak Rusijos Federacijos prezidento, „Wagner“ samdiniai turi galimybę pasirašyti sutartį su Rusijos gynybos ministerija, grįžti namo arba išvykti į Baltarusiją.

„Ačiū tiems karinės grupės kariams ir vadams, kurie priėmė vienintelį teisingą sprendimą – nepateko į brolžudišką kraujo liejimą, sustojo prie paskutinės ribos. Šiandien turite galimybę tęsti tarnybą Rusijoje, sudarius sutartį su Gynybos ministerija ar kitomis jėgos institucijomis, arba grįžti pas savo gimines ir artimuosius. Kas nori gali vykti į Baltarusiją. Pažadas, kurį daviau, bus ištesėtas. Kartoju, pasirinkimas priklauso nuo jūsų, bet esu tikras, kad tai bus Rusijos karių, kurie suprato savo tragišką klaidą, pasirinkimas“, – į „vagneriečius“ kreipėsi V. Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(18)
(-15)

Komentarai ()