[ŽT] „Tai mūsų problema. Jis visai nesiruošė užimti Kremliaus.“ Netikėta nuomonė apie Prigožiną (Video)  ()

Politologas Abbasas Galliamovas prisiminė, kad perversmas nebuvo įtrauktas į J. Prigožino planus ir jis nesiruošė nuversti V. Putino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Galliamovą suintrigavo teiginys, kad J. Prigožinas nesiruošia užimti Kremliaus: „Tai mūsų problema“.

Abbasas Galliamovas neturi konkrečių paaiškinimų, kas nutiko Rusijos Federacijoje tą dieną, kai J. Prigožinas vedė „vagneriečius“ į Maskvą. Politikos technologas mano, kad „Wagner“ savininką prisimins kaip laimėtoją, nes jis pasiekė Maskvą ir Rusijos Federacijos reguliariųjų karių bejėgiškumo fone visiems parodė savo privačios armijos galią.

Abbaso Galliamovo interviu „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Rusijos politologas paneigė prielaidą, kad J. Prigožino, kaip politiko, nebėra: „Per anksti jo atsisakyti. Neskubėčiau. Padėtis Rusijoje itin nestabili, o dabar apie tai kalbėti neįmanoma. J. Prigožinas pasirodė esąs situacijos šeimininkas: norėjo - maištavo, išvyko į Rostovą, norėjo - vyko į Maskvą. Niekas jo nesustabdė fizine to žodžio prasme.“

Abbasas Galliamovas prisiminė, kad J. Prigožinas niekada nesakė, kad ketina pasipriešinti dabartinei Rusijos Federacijos vyriausybei: „Kol jis atrodo kaip nugalėtojas, jis yra situacijos šeimininkas.

 

Pirma, jis nesiruošė užimti Kremliaus (niekada nepaskelbė, kad ketina nuversti V. Putiną).“

Tada publicistas paaiškino, kaip teisingai interpretuoti J. Prigožino triuką, po kurio jis įeis į istoriją: „Tai, kad jis jo nenuvertė, mes nusivylėme, bet tai yra mūsų problema.

Antra, emocijos praeis, bet faktas užfiksuotas, kad J. Prigožinas sugeba kovoti ne tik su Ukrainos ginkluotosiomis pajėgomis, bet ir su Rusijos kariuomene, ir ne tik kovoti, bet su ja elgtis kaip su vaikais.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(3)
(14)

Komentarai ()