[ŽT] O čia tai užsimojo! Medvedevas Europos šiaurėje skelbia šalį, kurią sukūrė Leninas  (3)

Kremlius pasaulio žemėlapyje rado kitą šalį, kuri, jo nuomone, niekada neegzistavo ir buvo sukurta pasaulio proletariato lyderio Lenino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai apie Suomiją. Liepos 2 d. pagrindinis Kremliaus alkoholikas Dmitrijus Medvedevas interviu propagandistams teigė, kad NATO nare tapusią Suomiją sukūrė Leninas.

Taip pat Rusijos Saugumo Tarybos vadovo pavaduotojas tikina, kad jei Vakarai nesės prie derybų stalo, konfliktas tęsis 10 metų ir baigsis Trečiuoju pasauliniu karu. D. Medvedevas taip pat įsitikinęs, jog laimėtojų galiausiai nebus. Branduolinis sprogimas, šalta žiema, elektros trūkumas, radiacija ir panašiai, sakė pareigūnas. Pasauliui reikia kompromiso, bet be „nacių režimo“.

Ir Vakarai turės su tuo susitaikyti, – sakė buvęs Rusijos Federacijos prezidentas. Jis paragino imtis panašių veiksmų, kaip 1975 m. Helsinkyje. Tačiau dokumentas turi būti surašytas kitoje šalyje, nes Suomija tapo „priešiška valstybe“.

 

Pačią šalį „sukūrė“ Leninas. D. Medvedevas ragina V. Putiną nutraukti diplomatinius santykius su Baltijos šalimis, Lenkija, Britanija ir kt.

Putino kariuomenei įsiveržus į Ukrainą, Švedija ir Suomija nusprendė prisijungti prie NATO. 2023 metų balandį Suomija tapo visateise Aljanso nare. Dabar Švedijos eilė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(40)
(-35)

Komentarai (3)