Tai ne pokštas. Bus pasaulinė sensacija. Skelbiama, kas įvyks tarp Musko ir Zuckerbergo  (4)

E. Musko ir M. Zuckerbergo mūšis narve yra ne pokštas, o realybė, nes ją organizuoja UFC prezidentas D. White'as.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-07-06 Tai ne pokštas. Bus pasaulinė sensacija. Skelbiama, kas įvyks tarp Musko ir Zuckerbergo  (4)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

D. White'o teigimu, jam pavyko pasikalbėti su kiekvienu iš verslininkų ir jie rimtai leido suprasti, jog tarp jų įvyks kova ir visa tai ne pokštas.

UFC prezidentas sakė, kad Elono ir Marko kovą organizuos asmeniškai, informuoja „Ukraine 365“ kanalas su nuoroda į „The New York Times“. Šaltinis sako, kad derybos dėl kovos juda į priekį ir jau pradeda formuotis renginio parametrai.

Anot D. White'o, jau kitą dieną po iššūkio jis gavo žinutę iš M. Zuckerbergo. Jis tik paklausė, ar E. Muskas tikrai pasiruošęs susitikti su juo narve. Po to UFC prezidentas susisiekė su E. Musku, kuris patvirtino savo pasirengimą žengti į ringą. Tik po to „Meta“ prezidentas savo puslapyje socialiniame tinkle paskelbė užuominą, jog kova vis tiek įvyks. Nuo tada D. White'as kasdien skambindavo milijardieriams, siekdamas suderinti visas kovos detales. Paskutinį kartą jis susisiekė liepos 3 d. Kol kas nė vienas varžovas nepasidavė. D. White'as aiškiai leido suprasti, kad jis jaučia pastarųjų 10 dienų įvykių pulsą.

Tai nėra pokštas. Tuo pačiu metu kol kas niekas negali galutinai pasakyti, ar akistata visgi įvyks ringe, ar ne. M. Zuckerbergas ir E. Muskas padarė išvadą, kad kova bus parodomoji, o visos pajamos turėtų būti skirtos labdarai. Siūloma susitikimo vieta yra Las Vegasas. Tačiau reikalingas Nevados valstijos atletikos komisijos pritarimas, nors praėjusį ketvirtadienį E. Muskas užsiminė apie Romos Koliziejų, kaip vieną iš renginių vietų.

 

Vienas E. Musko bičiulių pasakojo, kad jam nelabai patinka sportas ir dar neaišku, kaip jis ruošiasi kovai su M. Zuckerbergu. Jei vis dėlto 39-erių M. Zuckerbergo ir 52-ejų E. Musko dvikova įvyks, technologijų industrijų pasaulyje tai bus labai retas reginys.

Vienu metu Steve'as Jobsas ir Billas Gatesas dažnai taip juokaudavo vienas su kitu, tačiau iki muštynių nebuvo prieita.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(8)
(14)
(-6)

Komentarai (4)