Neįtikėtini įvykiai. „Rusija Turkijos vandenyse blokavo 29 laivus“ (Video)  ()

„Priežastis ta, kad Maskvoje kilo „cunamis“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo-politikos stebėtojas Olegas Ždanovas komentavo dar vieną šalies agresorės šantažą, aiškiai primenantį Somalio piratų ir teroristų elgesį.

Kalbama apie tai, kad Rusija Turkijos teritoriniuose vandenyse blokavo 29 laivus, gabenusius 1,4 mln. tonų grūdų penkioms Azijos ir Afrikos šalims, reikalaudama panaikinti Rusijos banko sankcijas. Beje, Rusijos Federacija akivaizdžiai nesijaudina dėl dirbtinio bado sukūrimo šiose šalyse, įskaitant tas, kurios į Kyjivą atvyko su taikos iniciatyva.

Anot eksperto, to priežastis visai suprantama: Rusijos Federacijoje po J. Prigožino maišto prasidėjo nauja kapitalo nutekėjimo banga, tiksliau, netgi cunamis.

„Rusijos kapitalas, kuris vis dar liko Rusijoje, puolė į Europą. Matyt, jie negali susidoroti ir jiems reikia kito banko. Ir todėl ėmėsi tokio šantažo“, - aiškino O. Ždanovas.

 

Tuomet analitikas pastebėjo, kad gana keista reikalauti panaikinti Europos Sąjungos sankcijas, turint omenyje, kad grūdų sandorį sudarė tik keturios pusės: Turkija, Rusija, Ukraina ir JT. „Pažiūrėkime, kaip klostysis įvykiai“, – sakė ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(28)
(-21)

Komentarai ()

Susijusios žymos: