Tai šokiruotų pasaulį. Gordonas pasiūlė radikalų būdą kovoti su korupcija (Video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas išsakė savo nuomonę, kaip greitai išspręsti korupcijos problemą Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas žurnalistas pakomentavo interviu, kurį prieš dieną davė kartu su Oleksijumi Arestovičiumi. Jo nuomone, svarbiausia buvo palikta už kadro, todėl reikia apie tai pasakyti ukrainiečiams.

Buvęs Ukrainos prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas nerimą keliančiomis mintimis pasidalijo su Dmitrijumi Gordonu.

Oleksijus Arestovičius nerimauja dėl to, kad sąjungininkų karinė pagalba ateina pavėluotai ir dėl to daugelis karių miršta. Be to, jis neįsivaizduoja, kaip po pergalės į įprastą gyvenimą grįš Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kovotojai, kurių teisingumo jausmas paaštrėjo, bet niekas čia nepasikeitė - korupcija klesti net karo veiksmų šalyje metu.

Dmitrijus Gordonas su apgailestavimu pažymi, kad Oleksijus Arestovičius yra teisus ir pasibaigus karui ukrainiečių gynėjams civiliniame gyvenime iškils daug sudėtingų situacijų.  

 

Paklaustas, kaip pakeisti situaciją dėl korupcijos, televizijos laidų vedėjas atsakė trumpai ir aiškiai: „Galiu pasakyti, ką siūlau. Aukščiausioji Rada, priimkite įstatymą, kad už korupciją karo metu bus įkalinimas iki gyvos galvos. Užklupai Ternopilio regiono tarybos sekretorių - pasodink iki gyvos galvos ir parodyk tai visuose kanaluose. Žiūrėk, žmonės nustos vykdyti korupciją“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(1)
(40)

Komentarai ()

Susijusios žymos: