[ŽT] Skelbiamas netikėtas kadras iš Maskvos. „Laikas prie to priprasti. Greitai taip bus visur“ (Video)  ()

Maskvoje gyventojai pradeda pastebimai nervintis dėl augančio musulmonų skaičiaus: prie kasos prekybos centre pastebėtas šydu prisidengęs darbuotojas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

A. Nevzorovas suerzino rusus tiesa apie pasikeitusią realybę Rusijos Federacijoje: „Laikas priprasti. Greitai taip bus visur“. Kol Vladimiras Putinas rengia karus, neva saugodamas rusakalbius, migrantai iš Azijos šalių sparčiai įsikuria pačioje Rusijoje.

Paprastai lankytojai savo gyvenamąja vieta renkasi Maskvą ir priemiesčius, kur gyvena pagal savo taisykles, įsakymus ir Korano įstatymus. Internete aptariamas vaizdo įrašas iš Maskvos, kuriame vietos gyventojas nufilmavo prie kasos dirbančią moterį šydu.

„Koks siaubas! Rusijos Federacija! 2023! Balta dykumos saulė!“, - pakomentavo jis. Žurnalistas Aleksandras Nevzorovas rekomenduoja rusams nesistebėti, o priprasti prie naujos realybės: „Netrukus taip bus visur. Visoms religijos kryptims Rusijoje buvo uždegta žalia šviesa. Religija vėl tapo puikiu valdymo įrankiu. Režimas niekada to savo noru neatsisakys“.

 

Be to, A. Nevzorovas mano, kad V. Putinas bijo supykdyti savo „pėdininkus“ iš Kaukazo, todėl niekada nesiryš dėl globalių pokyčių.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(0)
(27)

Komentarai ()