[ŽT] Netikėta reakcija Turkijoje. Įvyko kerštas Ukrainos išdavikei  ()

Ani Lorak prarado rimtus pinigus dėl koncerto atšaukimo: vieno bilieto į jos pasirodymą kaina svyravo nuo 9 000 iki 146 000 grivinų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Turkijoje Ani Lorak koncertą sutrikdė skandalas: ukrainiečiai skausmingai atkeršijo išdavikei.

Į dainininkės planus įsikišo Turkijos ukrainiečių diaspora, kuri kartu su Ukrainos ambasada šalyje dėjo pastangas, kurios galiausiai lėmė koncerto atšaukimą. Ani Lorak nebuvo leista kalbėti, atsižvelgiant į jos prorusišką poziciją dėl karo Ukrainoje. Nepaisant Rusijos Federacijos okupacinės armijos invazijos, Ukrainos gyventoja ir toliau gyvena ir dirba Rusijoje, atsisakius komentuoti karo nusikaltimus ir Rusijos karių vykdomas civilių žudynes.

Toks elgesys sukėlė ukrainiečių pasipiktinimą ir „karą“ su ja visais lygiais. Sprendimui atšaukti koncertą pritarė holdingo „Kilit Hospitality Group“, kuriam priklauso „Nirvana“ viešbučių tinklas, bei koncertų salė, kurioje turėjo pasirodyti dainininkė, vadovybė.

Informaciją apie koncerto atšaukimą pranešė Ukrainos konsulas Antalijoje Aleksandras Voroninas. Bilietų pardavimas jau sustabdytas, visiems pirkusiems lėšos bus grąžintos. Ukrainos diplomato teigimu, holdingo savininkai palaiko kare Ukrainos pusę, taip pat teikia humanitarinę pagalbą nuo invazijos nukentėjusiems ukrainiečiams.

 

Žurnalistai pastebi, kad Ani Lorak dėl koncerto atšaukimo prarado rimtus pinigus: vieno bilieto į jos pasirodymą kaina svyravo nuo 9 000 iki 146 000 grivinų (220-3570 eur).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(333)
(21)
(312)

Komentarai ()