„Jis tikrai nevažiuos.“ Kas gali pakeisti Putiną susitikime su Erdoganu (Video)  ()

Rugpjūčio pabaigoje Vladimiras Putinas Turkijoje gali susitikti su Recepu Tayyipu Erdoganu. Tačiau mažai tikėtina, kad Rusijos diktatorius gali ten skristi asmeniškai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokią nuomonę „24 kanalui“ pasiūlė politikos strategas Borisas Tizenhauzenas. Nepaisant visko, V. Putinas bijo Tarptautinio baudžiamojo teismo orderio ir jam reikia šimtaprocentinės saugumo garantijos.

R. T. Erdoganas yra savo žodžio žmogus. Todėl jei jis užtikrins V. Putino saugumą, vargu ar jis būtų suimtas Turkijoje.

„Esu įsitikinęs, kad asmeniškai V. Putinas ten neskris – atsiųs dublerį. Tačiau yra tikimybė, kad taip neatsitiks. TBT orderis daro didelį spaudimą V. Putinui, nes jis taip pat atsisakė leistis į mažiau rizikingas keliones. Taigi atsiųsk antrininką,“ – mano politikos strategas.

Žinoma, kad Turkijoje V. Putinas ir R. T. Erdoganas gali aptarti grūdų susitarimo klausimą. Visų pirma, jo atkūrimą. Turkijos lyderis ketina pasiūlyti atnaujinti taikos derybas dėl Ukrainos.

 

„R. T. Erdoganas gali ramiai pasakyti, kad turkai patys saugos šiuos laivus. Bet koks bandymas juos atakuoti Juodosios jūros rajone bus prilygintas agresijai, taip pat ir prieš Turkiją. Visi prisimena Rusijos lėktuvą, pažeidusį Turkijos oro erdvę. Jis buvo numuštas“, – prisiminė Borisas Tizenhauzenas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: