„Putinas labai nervingas.“ Kur dingo Peskovas? (Video)  ()

Kremliaus diktatoriaus Vladimiro Putino ruporas viešumoje nebuvo matomas daugiau nei dvi savaites.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prieš dingdamas Dmitrijus Peskovas išgarsėjo savo pareiškimu apie artėjančius rinkimus Rusijoje, kurie vyks 2024 m.

Viename interviu Kremliaus ideologas teigė, kad prezidento rinkimai šalyje agresorėje „yra ne visai demokratija, o brangi biurokratija“. Rusijos politikos strategas Abbasas Galliamovas „24 kanalui“ sakė, kad ši frazė yra labai rizikinga ir už ją galima patekti į bėdą.

D. Peskovas paskutinį susitikimą su spauda surengė rugpjūčio 4 dieną, o po dviejų dienų laikraštyje „The New York Times“ pasirodė straipsnis, kuriame jis išreiškė „pasitikėjimą“ V. Putino perrinkimu. Internete greitai pasklido gandas apie Rusijos uzurpatoriaus kalbėtojo dingimą. Vėliau vadinamoji žurnalistė Ksenia Sobčak pranešė, kad D. Peskovas atostogauja ir į darbą grįš rugpjūčio 23 d.

Kaip pažymėjo Rusijos politikos strategas, V. Putinas dabar labai nervinasi. D. Peskovo „geradariai“ galėjo „teisingai“ perteikti šiuos žodžius uzurpatoriui, todėl jis galėjo supykti.

 

„Tačiau gali būti, kad jis tikrai atostogauja, nes rugpjūtis – atostogų metas. Mums belieka, kaip Jevgenijaus Prigožino atveju, laukti ir stebėti,“ - pasakė A. Galliamovas.

Anot jo, D. Peskovas nėra ta figūra, kurios dingimas kažką kardinaliai pakeis. Kitas dalykas – J. Prigožinas, kuriam priklauso „Wagner“ – labiausiai kovai pasirengęs karinis dalinys Rusijoje. Karo metu tai rimtas reikalas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: