Solovjovas eina iš proto. „Niekšai vokiečiai! Sugalvojo, kad rusai mirtų autoavarijose!“ (Video)  (1)

Kremliaus propagandistas Vladimiras Solovjovas pratrūko įžeidinėjimais ir grasinimais Vokietijos automobilių kompanijoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Solovjovas dėl Vokietijos automobilių kompanijų sprendimo apriboti Rusijos prieigą prie jų internetinių paslaugų sukėlė isteriją Kremliaus propagandinėje laidoje.

Atsakydamas įžeidimus šaukė odiozinis Rusijos Federacijos laidų vedėjas Vladimiras Solovjovas. Ištrauką  galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraine 365“.

V. Solovjovas, kuris yra puikus prabangių vokiškų automobilių žinovas, ėmė įžeidinėti ir grasinti vokiečių automobilių gamintojams. Jis pateikė laukinę versiją, kad neva naujų apribojimų tikslas – padidinti nelaimingų atsitikimų skaičių Rusijoje.

„Dabar šitie niekšai vokiečiai  staiga pareiškia: beje, rusų klientų neaptarnausime, visus atjungiame.“

„Ne valdžia, o žmonės! „Mercedes“, BMW, „Audi“, „Volkswagen“ skelbia rusų tautą savo priešais! Šie niekšai čia uždarbiauja jau ne vienerius metus, o dabar paėmė ir atjungė...nuo atnaujinimo, nuo galimybės pasidaryti raktus...Už ką? Kad rusai mirtų autoavarijose! O mes sakome: (...) tikriausiai rasime būdų, kaip tai apeiti. Ar mes rimtai? Valstybiniu lygmeniu reikia teisti niekšus!“ – sušuko V. Solovjovas.

 

Akivaizdu, kad Kremliaus propagandistą ši tema palietė asmeniškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(12)
(-1)

Komentarai (1)