[ŽT] Londone ukranietis pamato Rusijos oligarchą... Soc. tinkluose skandalas, kas buvo paskui (Video)  ()

Rusijos žurnalistė įsivėlė į skandalą, nusprendusi paremti oligarchą M. Fridmaną Ukrainos žurnalisto Tkačo siužete.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žurnalistė Julija Latynina socialiniuose tinkluose pateko į garsų skandalą, kritikuodama ukrainiečių žurnalistą Michailą Tkačą.

„Ukrainska Pravda“ žurnalistas lankėsi Londone, kur, gatvėje sutikęs rusų oligarchą Michailą Fridmaną, ėmė klausinėti jam nepatogių klausimų apie karą Ukrainoje.

Išsigandęs oligarchas, prasidėjus karui pabėgęs gyventi į Londoną, bando panaikinti jam skirtas Vakarų sankcijas, tačiau bijo pasisakyti tiesiai prieš Rusijos invaziją į Ukrainą. Paskelbtame vaizdo įraše jis buvo sutrikęs ir atsisakė atsakyti į visus klausimus, remdamasis savo advokatų prašymais.

Lvive gimęs M. Fridmanas tiesiogine prasme pradėjo bėgti nuo M. Tkačo, kuris ir toliau metodiškai klausinėjo apie karą Ukrainoje. Tuo pat metu J. Latynina nusprendė palaikyti Rusijos oligarchą, puldama M. Tkačą. Anot jos, Ukrainos žurnalistas turėtų eiti į frontą prie Rabotynės, o ne trukdyti V. Putino oligarchus Londone nepatogiais klausimais.

Tačiau socialinių tinklų vartotojų reakcija buvo atšiauri – J. Latynina buvo pradėta įžeidinėti ir kaltinama dirbanti Rusijos oligarchams, nes manipuliacinis išpuolis prieš vieną geriausių Ukrainos žurnalistų pasirodė nesėkmingas ir netinkamas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(2)
(66)

Komentarai ()

Susijusios žymos: